Пет най-добри съвременни комици

Смехът е здраве, са казали умните хора. За нашия екип смехът е ежедневие, а ако наистина е полезен, още по-добре. На кино обаче забавното може да варира в неочаквано големи граници. За едни конкретен филм може да бъде най-жестоката комедия, която някога са гледали, а за други - изключителна боза. И все пак, има няколко популярни комедийни изпълнители, които са неоспоримо добри в това, което правят.

Избрах именно комедийните актьори, тъй като съвременните зрители се нахвърлят основно върху два жанра - комедията и екшъна. И тъй като в екшъните актьорите са наистина много, а в голямата си част не са нищо особено, реших, че е по-добре да ви представя топ 5 на комиците в Холивуд.

Определено трябва да отдадем заслуженото на успешните комедии, тъй като наистина смешните заглавия се постигат много трудно. За доказателство могат да ни послужат българските комедийни предавания и сериали, които от години се мъчат да ни разсмеят, а единственото, което предизвикват у нас, е затъпяване и превключване с дистанционното.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ