Лъжите на магазинерите

Магазинерът е човек на изкуството. Той трябва да умее хем да продаде стоката си, хем да остави добро впечатление у клиента, за да може той, клиентът, да се върне отново и пак да остави парите си. И така да се заформи един съвършен кръг, от който магазинерът да е на изгода. Е да, съществуват и някакви утопични страни, в които клиентът също печели, но ние още не сме убедени, че това се случва у нас. Или поне не в един обикновен български магазин за облекла или хранителни стоки.

Няма начин да не сте стъпвали в такъв. Също така не е възможно да не сте били така лекинко полъгвани от продавачите. Дето се вика, хем за ваше добро, хем за доброто на търговията. На нас ни се случва доста често да се сблъскваме с шмекериите на българския продавач, но вече сме прекалено корави пичове, за да се оставяме да бъдем лъгани. А и всички продавачи в магазините около офиса и домовете ни вече са ни приятели и няма да посмеят да ни излъжат. Или пък само ние така си мислим?

Понеже сте Div-аци, бихме искали да ви защитим от измами, макар и невинни, за да не се ядосвате после, когато осъзнаете, че стоката, която сте си взели, не е това, което ви се иска.

Вижте най-честите лъжи на българския магазинер.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ