Как да нямаш успех в TINDER

25.08.2019, 14:00

В 10 стъпки

   
 
Как да нямаш успех в TINDER

1. Остави я да се чуди дали си истински човек. Не си качвай снимки.

2. Ако въобще ще качваш снимки, нека да е нещо обскурно, на което не ти се вижда лицето. Ако не те хареса за характера, значи е повърхностна. 

3. За тази цел обаче, ще трябва да напишеш най-превъзнесената автобиография за себе си. Подсигури се със суперлативи, а и вкарай нещо сексистко също така.

2076165

4. Ок, поради някаква грешка на съдбата си получил съвпадение с някоя девойка. Започни разговора с груба сексуална шега. Нещо от типа на "ти си единствената риба в морето... която искам да напълня". Това със сигурност ще свърши работа.

5. Ако не ти отговори до 30 минути, пиши й пак, и пак, и пак.

6. Бъди консистентно неучтив. Намекни й грубо, че на първите две снимки изглежда по-добре, отколкото на следващите две. Дори можеш да кажеш, че това те е отказало. След това продължи да й пишеш.

2076166

7. Води разговорите само на шльокавица. Пиши на латиница и използвай 4 вместо "ч" или "ch". Задължително пропускай пълния член. 

8. Ок, този път си решил да си сложиш повече снимки. Нека са само групови. Нека да поиграят на "Къде е Уолдо". 

9. При следващото случайно съвпадение, покажи й, че нямаш чувство за хумор. В никакъв случай не се закачай. Ако тя се опита, прави се, че не разбираш.

10. Не, направо й бий оферта да се видите. До тогава ще си качил само селфита от фитнеса и от пред огледалото, които трябва да са напълно достатъчни, за да я навият. 

2076167

   
 
ЕТИКЕТИ
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ