Лазар Тодоров

Ако сте женени и това ви кара да се чувствате нещастни, разведете се. Ако сте женени и това ви кара да се забавлявате, продължавайте в този дух. Всеки мъж, пък бил той женен за блондинка (честит Международен ден на блондинките, впрочем), може да...
Не знаем дали знаете, но днес е Международният ден на блондинките. По този повод решихме да ви срещнем с една сексапилна и незабравима русокоска, чийто напращял образ никога няма да забравите. Разбира се, позволено ви е да гледате блондинки по всяко...
След проучване, проведено из многобройния екип на Div.bg, категорично стана ясно, че всяко време е подходящо за гледане на снимки с мацки по бански. Не спорете с нас - по тези теми ние сме категоричните специалисти!
След дългогодишни проучвания и анкети, екипът на Div.bg стигна до едно фундаментално заключение - всеки ден е подходящ за снимки с красиви жени. Затова изобщо няма да се оправдаваме, а директно ще ви представим Камила Бел...
Те са сладки, гъвкави и подвижни. Скачат, викат и са облечени в онези симпатични орязани екипчета, от които ни окапват очите, но пък болката е така сладка. Да, те са мажоретки и ние искрено ги харесваме.
Лена Герке е едва на 28 години, но ни изглежда съвсем подходяща за наша жена. Родена е в град Марбург, Германия и смятаме, че спокойно можем да си я доведен в някой китен български град като Хасково, например.
Снимките в тази галерия са подбрани специално за истинските фенове на американските автомобили. Няма причина - всичко е за чист кеф. Насладете се!
Смеем да твърдим, че с Doom сме израснали. И то с кеф. Който не я е играл, няма как да разбере защо изобщо сме се занимавали с нея. Слава богу, тя се развива и сега ще ви покажем каква е еволюцията ѝ за 22 години.
Йога клинчетата имат магическото свойство да ни карат да се влюбваме в момичетата, които ги носят. Особено в онези, които подддържат телата си и действително изглеждат жестоко в тези дрешки. Да са живи и здрави!
Знаем, че сутиенът има конкретни предназначения, а за някои жени е голямо удобство, но искреното ни мъжко мнение е, че само пречи, а понякога и лъже. Затова най-добре е сутиени просто да няма и женските гърди да виреят (и да се вирват) на свобода....
В галерията сме събрали снимки на стари оръжия, които никога няма да оставят притежателя си в безизходица. Ако случайно едната употреба на конкретното оръжие се окаже невъзможна, веднага на помощ идва втората опция. Хитро е, признаваме!
Никога не сме знаели как точно се изработват китарите. Затова съвсем искрено се вълнуваме, защото попаднахме на снимки, които леко подръпват завесата и показват малко подробности. Ще ви разкрием конкретно процеса за китарите Gibson Les Paul.
НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ
Резултати | Архив
  • inews
  • fitwell
  • jenite
  • sporta