Walmart

Постоянно си го повтаряме и пак се изненадваме, но има такива хора. Скандални, ужасни, фрапиращи. И най-често те ходят да пазаруват в Walmart.
Всички знаем, че в Walmart се щурат какви и ли не особняци, изобщо имаме чувството, че там само луди хора пазаруват. Явно и на служителите в тази верига магазини понякога им идва в повече и спира да им пука. Ето какво се получава тогава!
Нали знаете, че обичаме да ви показваме откачалниците, които ходят да пазаруват в Walmart по най-безобразно облекло. Има нови екземпляри, които не са за изпускане.  
Това е поредният, но не и последният път, в който ще ви покажем снимки на убийствени идиоти и нелепи хора, клиенти на Walmart. Гледаме и не вярваме на очите си!
Постоянно ви показваме снимки от американските супермаркети на веригата Walmart. Показахме ви даже човек, който работи в един от тях. Избрали сме най-запомнящите се идиоти през годината и сме ги сложили в една галерия. Нещата вече наистина...
Често ви показваме десетки снимки на идиотите от Walmart и винаги сме се чудили какви хора работят там?! Лесно можем да се заблудим, че това е верига супермаркети в САЩ, създадени за умствено изостанали хора. Разбира се, това не е вярно и има...
Почти всяка седмица ви показваме нови колекции от шокиращите американци, които пазаруват в "Walmart". Не знаем как, но те могат да бъдат все по-зле всеки път. Чакаме състоянието, в което очите ще прокървят... наистина е шокиращо. Разгледайте...
Стана ни традиция да ви показваме американските идиоти от супермакетите на Walmart. Новата колекция от снимки е по-зловеща от всякога - идиотите са по-съблечени и умопомрачително несъобразителни. Вижте за какво говорим!
Стана ни практика да ти показваме потресаващи снимки от пазаруващото общество в Америка. Всеки път си казваме, че вече нищо не може да ни учуди, а после ги виждаме. Главата боли, погледът се извръща, а смехът някак неизбежно настъпва....
Доста пъти сме ти показвали смешни снимки на американци, които пазаруват. Не знаем как се чувства обслужващият персонал на Walmart, но ние за пореден път сме потресени от техните клиенти. Заповядай!  
НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ