Playboy

Добре дошли в четвъртък. Момичето днес се казва Шон Дилън и ще ти примонини лятото, и даже на риболов ще те заведе. Прекрасен и успешен ден:) А, за малко да забравим! Специални благодарности на фотографа Tony Kelly.
Момичето, с което ще те зарадваме днес се казва Евгения Амурова. Изказваме специални благодарности на фотографа Николас Верано.
Playboy знае как да подбира момичетата и ние не можем да спорим с това. Запознай се с Ангелинка и нейния страхотен фотограф Владимир Dedal Ларионов.
Днескашното ни момиче е Ника Шукурова, специално заснета от фотографа Владимир Dedal Ларионов за Playboy... и за нас очевидно. Честит Петък!!!
Тъкмо, когато си мислим, че сме открили идеалната, светът ни се присмива и ни показва бижу като Алена Ушкова. Нямаме думи – немеем и цъкаме с език. Специални благодарности на фотографа Алексей Циганов (на някои им върви с професията, но...
Много хора се чудят как са представени момичетата в Playboy след като легендарното списание обяви, че няма вече да снима голи жени. Ами ето така... ние сме възхитени.
Представяме ви Екатерина Усманова... всъщност, тя сама ще се представи. За малко да забравим – фотограф: Владимир Dedal Ларионов.
Помните ли всички онези сладки неща, които ерата на информационните технологии, интернет и Facebook завинаги унищожиха? Миришещите листчета, дъвките "Турбо" и вестникът "Чук-чук", а имаше и още... лексикони и бла, бла, бла. Ние няма да ви...
През март 28-годишната моделка Дрий Хемингуей стана първата "облечена" корица на Playboy. Но независимо дали е облечена или съблечена, внучката на Ърнест Хемингуей е наистина впечатляваща. Вижте я:
В Див събрахме за вас невероятна колекция от снимки на Playboy от 50-те години, за да не си мислите, че тогава прекрасните жени са били рядкост. Ако трябва да сме честни, стилът и класата им доста повече ни допада от тези на съвременните мацки.
Прекрасната Юджина стана третият тъмнокож модел, който се закичи с престижната титла "Момиче на годината", издавана ежегодно от емблематичното мъжко списание Playboy. Цъкаме с език, възхищаваме се и я искаме.
Всички харесваме красивите жени от страниците на мъжките списания. Разбира се, на света има различни жени, различни мъже и различни вкусове. Дори най-красивите мацки обаче остаряват. Някои по-добре, други - не чак толкова. А как, според вас,...
НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ