Виж новия трейлър на Wakanda Forever

04.10.2022, 10:00

Супер!

   
 
Виж новия трейлър на Wakanda Forever

Marvel Studios пуснаха нов трейлър на "Black Panther: Wakanda Forever", тъй като билетите вече са в продажба за следващата филмова част от MCU.

Райън Куглър се завръща като режисьор и съсценарист на "Wakanda Forever". След събитията в "Отмъстителите: Краят", продължението показва родината на Т'Чала, който се бори със своята скръб, докато се справя с нови заплахи.
След като Чадуик Боузман почина, Marvel Studios обяви, че няма да преработи ролята на Т'Чала. Вместо това, нов герой ще поеме мантията на Черната пантера.

Ето какво гласи официалният синопсис:

В "Черната пантера: Уаканда завинаги" на Marvel Studios, кралица Рамонда (Анджела Басет), Шури (Летиция Райт), М'Баку (Уинстън Дюк), Окойе (Данай Гурира) и Дора Миладже (включително Флорънс Касумба), се бият за да защитават нацията си от намесата на световните сили след смъртта на крал Т'Чала. Докато жителите на Уаканда се стремят да прегърнат следващия си глава, героите трябва да се обединят с помощта на Военното куче Накиа (Лупита Нионго) и Еверет Рос (Мартин Фрийман) и да изковат нов път за кралството Уаканда.

Световната премиера на "Черната пантера: Уаканда завинаги" е на 11 ноември.

***

 

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ