Потвърдиха, че спинофът за Джон Сноу и изцяло идея на Кит Харингтън

24.06.2022, 09:05

Проектът е в процес на разработка!

   
 
Потвърдиха, че спинофът за Джон Сноу и изцяло идея на Кит Харингтън

Миналата седмица беше съобщено, че в HBO се подготвя спинофф продължение на сериала Game of Thrones, фокусиран върху Джон Сноу. В интервю за Би Би Си Емилия Кларк сподели, че Харингтън ѝ е споменал за шоуто и че той е замесен от горе до долу.

"Той ми каза за това. И знам, че съществува. Случва се. Създаден е от Кит, доколкото мога да разбера, така че той е в него от самото начало. Така че това, което ще гледате, да се надяваме, че ако се случи, е сертифицирано от Кит Харингтън." - добави тя.

Авторът на "Песен за лед и огън" Джордж Р. Р. Мартин също потвърди това, заявявайки, че сериалът е идея изцяло на Харингтън.

"Да, Кит Харингтън даде идеята. Не мога да ви кажа имената на сценаристите/шоурънърите, тъй като това все още не е одобрено за пускане, но всъщност Кит доведе собствения си екип и те са страхотни." - каза Мартни в блог пост.

Въпреки това Мартин държи да отбележи, че този проект все още е в процес на разработка и не е официално потвърден. Това означава, че все още е напълно възможно изобщо да не бъде реализирана.

Game of Thrones завърши с изгнанието на Джон Сноу от Вестерос, докато той язди в Призрачната гора със своя вълк, за да започне нов живот. Според Variety, поредицата вероятно ще се развие с приключенията на Сноу с Wildlings.

Тъй като потенциалното продължение на Джон Сноу ще се случи след последния сезон на Game of Thrones, е възможно да видим познати герои като неговите полубратя и сестри Аря Старк (Мейзи Уилямс) и Санса Старк (Софи Търнър).

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ