Доказателство, че Burning Man e най-впечатляващият фестивал на света  17 Виж всички снимки

07.09.2022, 18:00

Жестоко!

   
 
<p><span style="text-align: justify;">В периода от 28 август до 5 септември в отдалечената пустиня </span><span style="background-image: url(../img/wline.gif); background-color: #ffffff; text-align: justify;">Блек</span><span style="text-align: justify;"> Рок в Невада се проведе едно от най- завладяващите и поразителни събития, наречено Burning Man. Въпреки прашния въздух и високите температури, хората </span><span style="text-align: justify;">посещават</span><span style="text-align: justify;"> този фестивал с щурите си костюми и необичайни превозни средства, наслаждавайки се на невероятните </span><span style="background-image: url(../img/wline.gif); background-color: #ffffff; text-align: justify;">арт</span><span style="text-align: justify;"> инсталации и завладяваща музика.</span></p>

В периода от 28 август до 5 септември в отдалечената пустиня Блек Рок в Невада се проведе едно от най- завладяващите и поразителни събития, наречено Burning Man. Въпреки прашния въздух и високите температури, хората посещават този фестивал с щурите си костюми и необичайни превозни средства, наслаждавайки се на невероятните арт инсталации и завладяваща музика.

В периода от 28 август до 5 септември в отдалечената пустиня Блек Рок в Невада се проведе едно от най- завладяващите и поразителни събития, наречено Burning Man. Въпреки прашния въздух и високите температури, хората посещават този фестивал с щурите си костюми и необичайни превозни средства, наслаждавайки се на невероятните арт инсталации и завладяваща музика.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ