2011: Седем месеца - седем злодеи

През първите седем месеца на 2011г. на големия екран в България се появиха десетки холивудски заглавия, които освен класическите жанрове драма, комедия, екшън, трилър, предложиха на родната аудитория и достойни заглавия от областта на научната фантастика(sci-fi) и фентъзито.

Както обикновено в тези филми основа на сюжета представляваше сблъсъка между добро и зло, чийто изход пък ще предопредели съдбата на хората, планетата и дори вселената. Съвсем очаквано доброто надделява(поне за сега в някой филми) и всички са диви и щастливи от факта.

На нас обаче вече толкова ни е писнало от клишето, че добрите винаги побеждават и в крайна сметка справедливостта ще тържествува, че в памет на загиналите във вечната битка "лоши" решихме да направим една кратка класация на седем от най-злите и мощни злодеи, които българските киноманиаци имаха удоволствието да видят от януари до юли включително.

Враговете на хората, света и всичко останало са подредени до голяма степен спрямо специални умения, подлост, оръжия и въобще по гадност.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
КОМЕНТАРИ 2
Подреди по: Най-нови | Най-стари

от Не е посочен | 29.07.2011 | 10:27
2 На мен лично, Червеният череп ми е любим. Супер побъркано животно е и би станал перфектният тираничен владетел на планетата. Сентинел е твърде благороден за първото място, макар че и той е някакъв гадняр. Волдемор е гей ... все пак малката кАсматка Хари го утепа!
от Не е посочен | 28.07.2011 | 23:21
1 Жестока класация! Време беше да се обърне внимание на лошите. Така или иначе все добрите обират лаврите :)
НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ