10 песни, които може да разплачат мъжете

Ние мъжете не си умираме да си показваме чувствата. Не че има нещо лошо в това, но един мъж винаги ще намери и по-добър начин да се отърве от емоциите си, като да гледа някой екшън, да се сбие в бара, да удари 2-3 уискита и т.н. Има си и моменти, в които ни се плаче, то е ясно. Все пак и ние сме хора, а не роботи. В тези моменти обаче е най-добре да сме сами или само в компанията на малко музика и Джак, Джони, Джеймисън или някой друг от старите приятели, които никога не се превръщат в предатели.

На уискито знаем, че можем да разчитаме. Но що се отнася до музиката, всеки си има различни предпочитания. На нас от div.bg ни се струва малко странно да се обобщава за всички мъже, но от Gibson разбрахме, че проучване на групата на музикантите и авторите на песни – Performing Right Society for Music, е установило кои са десетте песни, които биха накарали дори мъжете да заплачат.

Щом хората са провели проучване, ние избираме да им се доверим. Дори сме съгласни с по-голямата част от избора им на песни, които могат да ни накарат да се разплачем.

Предупреждаваме: Не прекалявайте със слушането на тези песни! Води до напиване.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
КОМЕНТАРИ 2
Подреди по: Най-нови | Най-стари

от Не е посочен | 24.01.2012 | 15:22
2 каква симпатяга беше едно време Шинейд О’Конър, а сега ...
от Не е посочен | 20.09.2011 | 21:10
1 Обожавам и певеца и филма..., нищо , че не съм мъж..!!!!!!
НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ