снимки

Сравнението може и да е странно, но е доста сполучливо. Някои хора приличат точно на анимационни герои.
Има хора, които си вършат работата добре, но има такива, които си я вършат маниакално добре. Примери за последните са тези снимки. Това не е работа дори, това е чисто изкуство.
Тези снимки ще ви накарат да се чудите кое откъде идва и как точно се е получил този знаменит кадър. Не се чудете, просто се посмейте!
Неделя е. Време за почивка и забава. А с тези снимки ще ви е наистина забавно, дано съседите ви нямат нищо против хилежа на висок глас.
Денят ви ще мине по-леко и забавно, след като видите тези снимки.
Тези снимки ще ви причинят смях, страх и ужас. Неочаквано е да срещнете някои от тези неща и същества, особено на път за работа, но се случва.
Навън е ледено студено. А след като видите тези снимки, не само кожата ви ще настръхне, но и кръвта ще замръзне във вените ви. Зловещи са!
Мацките на тези снимки несъмнено са секси. Коментарите към тях обаче внасят голяма доза смях. Заредете се!
Тези снимки на фотографа Богдан Гърбован показват как живеят различните хора в идентични апартаменти в една сграда. Видно е, че във всеки апартамент витае различна атмосфера.
Поднасяме ви втора порция потресаващ коледен дух, излизащ от тези зловещи и смешни снимки.
По Коледа хората тотално изкрейзват и си правят снимки, които са направо срамни и ужасни. Ако тях не ги е срам, то нас ни е срам и заради тях, но това няма да ни спре да им се смеем с глас.
Виждали сме снимки на звездите като деца, виждали сме ги в редица роли в киното, но на тези снимки досега не бяхме попадали. Разгледайте ги, няма да останете разочаровани, но от някои звезди и очаровани няма да останете. Тийн видът може да се окаже...
НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ