9 знака, че мъжът не си пада по вас

23.07.2015, 16:26

Някои неща си личат

   
 
9 знака, че мъжът не си пада по вас
Източник: Thinkstock/Guliver

Ходенето по срещи не е никак лесна работа. И без това всичко вече се случва онлайн, дори и свалките, така че излизането "на по питие" си е чисто мъчение. Особено ако единият от двамата не е много наясно какво иска.

Достатъчно често ни се е случвало да излезем с някоя мацка, но така и да не усетим нещо по-силно към нея, а тя да хлътне. Този сценарий продължава кошмарно, защото в повечето случаи жените не успяват или не искат да разберат ясните знаци, че не си падаме по тях и започват да ни преследват, да драматизират и да досаждат.

За да избегнем бъдещи такива изпълнения, а и за да научим дамите на полезни за тях неща, решихме днес да разясним няколко знака, които един мъж съзнателно или не чак толкова ви дава, за да ви разясни, че не си пада по вас.

1. Не ви гледа в очите

Ако един мъж си пада по вас, той ще иска да гледа в очите ви. Понякога ще се заглежда в тях, което може и да ви накара да се чувствате неудобно. За някои мъже това е единственият начин за свалка. Ако мъжът не гледа към вас, най-вероятно изобщо не се интересува от нещо по-сериозно от приятелство.

2. Не ви пише

Ако сте били на среща с мъж, той ще ви пише, за да се увери, че всичко е наред. Ако му отговорите, но той замлъкне и повече не ви пише, значи не е особено заинтересован от вашата персона. Мъж, който иска да ви види отново, ще се опита да направи уговорка дори още по време на първата ви среща, за да е сигурен, че няма да му откажете.

3. Докато сте на среща, той се занимава с телефона си

Ако сте заедно, но той си гледа телефона, това е знак за едно: скучно му е. Колкото повече вниманието му е насочено към телефона, толкова по-малко е насочено към вас. И обратното.

4. Говори за други жени

Е, това е елементарно. Ако говори или заглежда други жени, или е мръсник, или ви вижда повече като приятелка, отколкото като проекто гадже. Ако искате този мъж да си падне по вас, покажете му, че сте жената, която търси.

5. Не го интересуват емоциите ви

Ако един мъж иска да се грижи за вас, значи се интересува от вас. Ако ви е тъжно, а на него изобщо не му пука, забравете за нещо повече от негова страна.

6. Търси си извинения

"Утре няма да мога", "Ще ритам", "Много работа имам". На всеки се случва да промени плановете си. Но ако този мъж повече от два пъти ви откаже среща, значи просто не иска да се виждате.

7. Търси ви, само ако му трябвате или късно вечер

Ако такъв е случаят, това си е използваческо. Ако той иска секс и ви пише мръсотийки, но когато вие искате да се видите, той си намира извинение, значи ви търси само за палавости. Ако ви кани да гледате филм само тогава, когато той реши, говорим за същото.

8. Смее се фалшиво

Ако мъжът срещу вас ви се усмихва, само за да не ви обиди, значи не сте му забавна и в момента би предпочел да е някъде другаде, но не и с вас.

9. Докосва ви като приятел

Обърнете внимание на начина, по който мъжът ви докосва. Ако ви хваща за рамото, гърба, главата и т.н., то той по-скоро няма сексуално влечение към вас.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ
Резултати | Архив
  • inews
  • fitwell
  • jenite
  • sporta