8 начина да ѝ внушите, че иска да прави секс с вас

10.03.2016, 11:00

Малки хитринки

   
 
8 начина да ѝ внушите, че иска да прави секс с вас
Източник: Thinkstock/Guliver

Ако това не ви помогне - нищо няма да ви помогне. Тези съвети не сме ги измислили ние, а са прясно снесени от специалиста по междуполови отношения към някакъв много изискан институт - Карл Мейн.

ВЗЕМЕТЕ СИ ГОЛЯМО КУЧЕ

Не в смисъла на дебел пинчер, а примерно алабай или доберман, или нещо подобно. Когато тя види, че сте подчинили такова могъщо животно, моментално ще ви погледне с други очи. И да не стане, поне ще се сдобиете с верен и респектиращ другар.

ПРЕПЛИТАЙТЕ ПРЪСТИ

Според авторитетното мнение на Карл, когато хванете за ръка момичето и преплетете пръстите ѝ, тя подсъзнателно намира този жест за крайно интимен.

НЕ ГОВОРЕТЕ ЗА СЕКС

Не се шегувайте, не пращайте намеци и прочие. Разбира се, ако тя повдигне темата и се закачате, да мълчите е глупаво. Жените обичат потайните мъже. Нека си мисли, че вашите дела са толкова велики, че даже не искате да ги коментирате.

МУЗИКА

Разберете кои са любимите ѝ песни и при удобен момент ги пускайте. Жените имат по-емоционална нагласа към музиката и това ги отпуска. Ако не сте много зле с танците, можете да потанцувате с нея.

НЕ ТАНЦУВАЙТЕ

Да, знаем какво сме написали горе. Имаме предвид, да я завъртите няколко пъти и да я целунете, не да се мятате и кълчите. Легендата, че жените се впечатляват супер много от танцуващи мъже обитава само женските романи. В 90% от случаите танцуващият мъж е жалък мъж. Жената може да изглежда впечатлена за някакво време, но ще си тръгне с пича на бара, който си пие кротко и леко си тактува с глава. 

1662243

ПОГЛЕД

Сега като сте застанали в "барова" поза и леко поклащате глава, престанете да пиете за малко и не я изпускайте от поглед. Ако ви забележи, се усмихнете леко. НЕ НАМИГАЙТЕ!

БИРА

Първите няколко срещи, преди тя да се е усетила, че сте поредните мръсни пияни животни, избягвайте да пиете бира. Всичко друго става. Бирата има неприятна миризма и лъха доста на "антисекс питие". Макар че ние обожаваме да се наливаме с нея.

ПРЕУВЕЛИЧАВАЙТЕ

Ако видите, че тя не е сигурна дали иска да се качи, започнете да преувеличавате. Може би само тук може да се използва моделът с преувеличените комплименти. Доста често помагат. 

1662244Thinkstock/Guliver

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ
Резултати | Архив
  • inews
  • fitwell
  • jenite
  • sporta