6 токсични типа партньорки, с които да избягваш интимни отношения

30.08.2017, 15:00

Отърви се от тях възможно най-скоро!

   
 
6 токсични типа партньорки, с които да избягваш интимни отношения

Връзките винаги са били сложни и разбирателството и хармонията между двама души се постигат с много усилия и компромиси. Щастливите връзки се създават благодарение на множество малки елементи, които обаче са от огромно значение. Една от най-важните съставни части е доверието, но уважението между двама души трябва да стои на първо място.

Тук ще ти подскажем кои признаци на поведение от страна на партньора са знак за това, че трябва да преустановиш връзата си с този човек.

Нарцисът

1968417

Такъв тип жени нямат нужда от любов и хармонична връзка. Те имат нужда да галят самочувствието си, а ти си перфектният инструмент за тзи цел. За тях са важни комплиментите, които получава. Тя ще е с теб, защото има нужда от внимание и за да ѝ напомняш как не можеш да живееш без нея. 

Прекалената романтичка

Тя сигурно иска сватба на брега на морето със музикален съпровод от симфоничен оркестър, олтар, обсипан с цветя и прелитащи бели гълъби. Тя иска живот като по филмите, а това може да бъде много натоварващо и изнервящо, защото ти никога няма да можеш да ѝ угодиш. На този тип жени много бързо им доскучава и нищо чудно тя да те замени с някой друг, защото отговаря повече на нейните нереалистични разбирания.

Хора с прекалени ниско самочувствие

Те обикновено нямат представа как да се справят с живота си, а това определено е лош знак. Те постоянно се нуждаят от одобрение и при първия знак за отчуждение започват да търсят нова връзка.

Егоистка

1968470

Тя до такава степен се е обсебила от собствените си нужди и проблеми, че изобщо не ѝ минава през ума, че и ти вероятно страдаш за нещо или не се чувстваш добре понякога. Тя ще си мисли, че моралните норми не важат за нея и докато се оневинява за всяка грешка, няма да понася моментите, в които ти грешиш.

Вечно страдащата

Тя постоянно се оплаква от всичко, смята, че постоянно ѝ се случват нещастия и непрекъснато мрънка и излъчва негативизъм. Да бъдеш с такава жена си е доста натоварващо. Тя се натъжава и изнервя от най-малкото нещо и винаги търси човек, който да я накара да се чувства комфортно. Ако този признак не е налице, веднага ще те остави и ще си намери друг, който ѝ угажда.

Критичната

1968471

Нормално е партньорката да ти мисли доброто и понякога да ти прави забележки. Но когато постоянно ти натяква колко си напълнял, колко зле си се облякъл, нещата не отиват на добре. На този тип жени обикновено им липсва самочувствие и изкарват комплексите си върху някой друг. Те постоянно нагрубяват хората около себе си и не с способни да изградят нормална връзка.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ