5 факта, които Джордж Мартин разказа за сериала предистория на "Игра на тронове"

11.07.2019, 09:00

HBO се опитва с всички сили да прикове погледа на зрителите

   
 
5 факта, които Джордж Мартин разказа за сериала предистория на "Игра на тронове"

След края на "Игра на тронове" и "Чернобил" HBO се опитват с всички сили да не загубят титлата на крале в продуцирането на сериали. Още повече, че Netflix им дишат много сериозно във врата. По тази причина и още много снимките на предисторията на "Игра на тронове" текат с пълна сила в Ирландия.

Джордж Мартин в интервю за Entertainment Weekly разкри пет факта за предстоящата продукция. Според нас най-важната добра новина – Мартин е в крак с предисторията и не се очаква съдбата на последния сезон на "Игра на тронове.

Ето какво разказа автора:

I

Както и се предполагаше действието в сериала се развива 5000 години преди случващото се в "Игра на тронове". Вестерос във формата, която зрителите познават все още не съществува. На негово място разположени 100 малки царства. Самият Мартин обясни, че съвременните седем царства, които са станали основа за Вестерос, са резултат от многовековни обединения. Иначе казано "древният Вестерос" е много по-опасно място.

II

В продукцията няма да има главни герои, а множество второстепенни, но ще има 3 женски ключови персонажа.

III

Ще видим предците на Старк. Мартин анонсира и появата на вълчищата и белите бродници. Потвърди и също теорията на феновете, че ще има гигантски мамути. Ланистър преди всичко няма да присъстват в картинката, защото тогава още не съществуват.

IV

Макар, че се спекулираше с имената на продукцията "Дългата нощ" и "Кървавата луна" официално име все още няма.

V

Мартин не успя да отговори на 1 въпрос! "Ако действието се развива на Север, откъде има толкова тъмнокожи герои?!"

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ