25 неща, които не трябва да правите голи

27.07.2021, 17:00

...но някои хора ги правят така или иначе

   
 
25 неща, които не трябва да правите голи
Източник: Thinkstock/Guliver

Понякога трябва да свалиш дрехите си, за да си изкараш добре и тези 25 души най-вероятно ще се съгласят с това. И все пак едва ли са си изкарали чак толкова добре, защото всички са свършили в пандиза след глупостите си.

Да потрошиш Макдоналдс

Сандра Суареа била арестувана в Питърсбърг, Флорида, защото вилняла из заведение от популярната верига за бързо хранене като била облечена само по прашки. Това се случило след като получила отказ за сексуални услуги на паркинга от един от работниците в ресторанта. Това явно доста я ядосало, защото тя започнала да преобръща колички, да изпразва хладилниците, да ближе сладолед директно от машината за сладолед. Естествено всичко това било уловено с камера.

Да посетиш съпруга си в затвора

Маура Фусел била арестувана след като се появила чисто гола на изслушване на съда в Арлингтън, Алабама. Тя очевидно била много пияна, гола и отказвала да се облече или да си тръгне с такси. Полицаите не успели да определят дали въпросната дама е пристигнала гола или се е съблякла впоследствие. Сякаш има някакво значение...

Да караш триколка из квартала

Джърмейн Джоунс бил арестуван в Лейкууд, Ню Джърси, защото бил под влияние на кокаин и карал триколка... гол! Той бил намерен гол под едно стълбище, дъвчещ тютюн за цигари. Важна забележка тук е, че триколката била детска, поне според говорителя на полицията.

Да се покатериш на 12-метрово дърво

Майкъл Хауърд бил арестуван, защото се покатерил гол на 12-метров бор в Араб, Алабама. Когато от полицията го попитали какво прави там, той им отговорил, че почиства дървото и го приготвя за свой дом. Колкото и невероятно да ви звучи, и в този случай е намесена употребата на наркотици.

Да се отбиеш до Бинго-залата

Дехара Уотърс бил арестуван в Луивил, Кентъки след като минал през бинго залата със свалени панталони и крещял: "БИНГО!". От полицията твърдят, че речта му била много неясна и имал татуировка с надпис "YOLO" (You Only Live Once) на пръстите си.

Да нахлуеш на сватба

Кевин Гил отбил до една католическа църква в Линкълн, Невада, излязъл от колата си, помахал с парче маруля и казал, че ще храни животните. След това се прибрал обратно в колата си, съблякъл се и отново излязъл от нея. Най-добрата част от историята? Никой от гостите на сватбата не познавал Гил и твърдели, че се появил непоканен.

Да крадеш строително оборудване

Джоузеф Майкъл Хол от Ноксвил, Тенеси бил обвинен в това, че под влияние на алкохол се опитал да открадне малка строителна фадрома и да си я закара у тях... гол. От полицията казват: "Господин Хол каза, че бил пиян и се опитвал да прикрие голотата си, затова се качил във фадромата и я подкарал. Така и не се разбра как е изгубил дрехите си."

Да чупиш задните светлини на колите

Шон Флеърти изпочупил задните светлини на три различни коли в Айова, чисто гол. На въпроса на полицията защо го е направил, той отговорил, че чупел само червените светлини, защото "червеното означавало опасност за Републиката". След това си признал, че бил мъртво пиян.

Да отидете до магазина

Дайлин Холоман бил обвинен, че се е съблякъл гол пред посетителите на магазин от веригата "7-eleven" в Дайтона, Флорида. Полицията дошла в магазина, защото Холоман сам им се обадил. Когато пристигнали, той обявил, че не помнел защо им се обадил, но единственото, което знаел, било, че е маймуна.

Да стоите на пътя

Марк Мертц бил арестуван в Уелпул, Масачузетс, защото стоял на алеята пред къщата си и носел единствено скиорска шапка и скиорски очила. Един свидел твърдял, че Марк си търкал бедрата в пощенската кутия. Трябва да се отбележи, че господин Мертц бил учител в местната гимназия.

Да влизате през кучешката вратичка

Сара Елизабет Сото била арестувана в Уедърфорд, Тексас, защото проникнала в чужда къща през вратичката за кучето, гола. Семейството, което живеело в къщата, открило Сара във ваната си, а нейното обяснение било, че проникнала в къщата, за да ползва телефона.

Да се обличате като Папата

Студентката по изкуство Катрин О`Конър била обвинена за непристойно поведение, защото се облякла като Папата, но с тази разлика, че Катрин била гола от кръста надолу. Нейните срамни косми били подстригани и оформени във формата на кръст, а самата сцена се развила в университет в Питсбърг, Пенсилвания. Националната католическа лига поискала незабавното отстраняване на студентката от университета, защото католическата религия не е правила нищо толкова подло през годините.

Да следвате някого до кварталния магазин

Хедър Хейс от Лансфорд, Пенсилвания била арестувана, защото се появила гола от кръста надолу в кварталния магазин. Причината за това била, че тя влязла в спор с гаджето си след като той отказал да прави секс с нея и тя го проследила до там, но забравила да си обуе гащите. В своя защита тя казала, че мислела, че ще правят секс, но не искала да се връща до апартамента си да си обува панталони, преди да го проследи до магазина. Абслютно логично.

Да пеете на полицаи

Осмар Ернандес от Ню Орлиънс просто си се разхождал по улицата без панталони, когато полицията го спряла. След това той започнал да им пее и да мастурбира пред органите на реда. След като най-накрая успели да го облекат, полицаите казали, че забелязали, че му било трудно да пази равновесие и миришел на алкохол. Той бил в състояние да се облече, защото държал шортите си в ръката през цялото време.

Да влизате с взлом в къща и да заплашвате собствениците с нож

Марк Фулк бил арестуван в Чезпийк, Вирджиния след като нахлул в къщата на двойка и бил облечен единствено с една малка кърпа. След известно време прекарано в говорене на глупости, Марк заплашил да убие собствениците на къщата с кухненски нож. Щом полицията пристигнала, той зарязал преструването и просто излязъл и се предал. Естествено по това време той отдавна бил вече чисто гол.

Да блъснете годеника си с кола

Неидентифицирана жена била арестувана във Фелан, Калифорния след като блъснала годеника си с с колата му. Както и всички останали главни герои в статията, и той бил абсолютно гол. Както се твърди от мъжа, той излязъл от своята паркирана кола гол, застанал пред капака, когато неговата годеница (също гола) решила да се премести зад волана и да го сгази с колата му. От удара колата променила посоката си, ударила се в телена ограда и още 2 дървета преди да спре напълно. Поуката тук е следната: Не излизайте гол пред колата си, ако в нея годеницата ви е също е гола.

Да изведете бебето си на разходка по магистралата

Антъни Майкъл Ходжър бил арестуван в Грийнвил Каунти, Южна Каролина, след като бил забелязан да се разхожда гол по магистралата с малкото си бебче в ръцете. Полицаите съобщават, че когато се опитали да отнемат детето от мъжа, той го захапал по рамото и му оставил белег. Бебето било оставено на грижите на майка си, която се надяваме, че е била облечена.

Да се излежаваш в леглото на съседа

Константин Кажин бил обвинен за влизане с взлом в Сан Диего, след като жена се обадила в полицията и се оплакала, че има непознат гол мъж в нейното легло. Константин, който живеел в съседния апартамент, твърдял, че чул шум, затова отишъл да провери, намерил вратата отключена, влязъл вътре, съблякъл се и се вмъкнал в леглото на комшийката си. Той няколко пъти казал на полицията, че останал в апартамента, защото не искал съседката му да си помисли, че е откраднал нещо. Няма информация за това защо си е съблякъл всички дрехи.

Да се разходите по тротоара

Марти Периш от Ормънд Бийч, Флорида бил арестуван след като полицаи го забелязали да се разхожда по тротоара чисто гол... или по-точно казано - по шапка. Цялата случка е била записана от камерата в полицейската патрулка.

Да нахлуеш в чужд дом и да будиш спяща двойка

Джейсън Александър Форнуол от Нови, Мичиган си тръгнал пиян от някакво парти и се скитал по пътя към дома, съблякъл дрехите си и се вмъкнал в чужд дом, където събудил собствениците. След това той бил повален от собственика на къщата и дочакал идването на полицията под дулото на домашния пистолет. Форнуол се опитал да обясни лошото си поведение с хероинова зависимост.

Да ходите в ресторанти "Walgreens"

Антъни Джонсън, по известен с прякора си "Градския сводник", бил арестуван в западен Палм Бийч, Флорида, след като си похапвал, лежейки пред ресторант "Walgreens" със смъкнати панталони и гордо щръкнали генитали. Оттам дошло и прозвището му.

Да прекъсвате интервю

Натаниел Коба бил обвинен в непристойно поведение след като се появил в кадър по време на интервю с 83- годишната Ева Халпейн и нейния съпруг Джон Манасе, които обяснявали на журналисти, че къщата им била унищожена от падащи дървета. Добрата новина тук е, че Натаниел поне е прикрил достойнството си с ръка.

Да танцуваш пред къщата на непознат

Джон Дейвид Киндър бил открит да танцува пред къща във Форт Пиърс, Флорида (естествено, гол), преди да бъде прибран в къщата на свой съсед. В клетвената декларация не е записано какъв точно танц е изпълнявал, затова никога няма да разберем със сигурност дали е било макарена или танцът на пингвина.

Да отиваш към центъра, покрит в сметана за готвене

Чад Уилям Форбър от Блу Грас, Айова бил арестуван след като бил забелязан да носи един чифт шорти, докато се бил запътил към центъра на града. Той неколкократно обяснил на полицаите, че носел шортите си в ръка, защото му били твърде големи и нямало да стоят на него така или иначе. Забавното в случая било, че пичът бил целият покрит със сметана за готвене и си търсел място за парти.

Да се разхождате из "Walmart"

Кевин Хюз си се разхождал посред нощ из магазин "Walmart" като не носел нищо друго освен черните си обувки. Бил арестуван след като служители на комплекса го забелязали да се мотае из, забележете, секцията за "Красота и здраве". Този тип поне бил културен и започнал веднага да се извинява и да казва, че нямал намерение да го прави.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
КОМЕНТАРИ 30
Подреди по: Най-нови | Най-стари

от Владислав Поповски | 30.05.2014 | 18:18
30 Откачена работа е това определено.
от Старата Госпожа | 30.05.2014 | 13:58
29 Гол в банята влизам .
от Simona Petkova | 30.05.2014 | 13:20
28 Хахах целият покрит със сметана.
от ilij dragnev | 30.05.2014 | 11:41
27 Не знам какво да кажа...
от meden rudnik | 29.05.2014 | 18:30
26 Познавам една баба, дето слиза до будката за вестници по пижама :)
от stojn popov | 29.05.2014 | 17:38
25 Лудницата е пълна.
от kikka mishi | 29.05.2014 | 17:00
24 Кой би ги направил?
от Grisha Tasev | 29.05.2014 | 16:58
23 Особено пък ако изглеждате като мъжа на снимката не го правете в никакъв случай.
от Чичо Арни | 29.05.2014 | 16:47
22 Чист ексхибиционизъм са си повечето.
от нелепо съвпадение | 29.05.2014 | 15:17
21 Гол много малко неща се правят .
от Любомир Петков | 29.05.2014 | 14:57
20 Много забавни истории наистина, но , за да се появяваш така гол на обществени места може да стане или под влияние на наркотици и алкохол или ако нещо психически човек не е добре.
от Митоди Михалев | 29.05.2014 | 14:45
19 със сигурност няма да направя нищо от това
от Doggy Cat | 29.05.2014 | 14:10
18 колко луди има по таз земя просто не е истина.
от uchtiviq los | 29.05.2014 | 14:02
17 със сигурност не бих хаха :)
от крива отвертка | 29.05.2014 | 14:01
16 Отговор на коментар #2 от Miro Slav : никой не може да каже.
от мистър питкин | 29.05.2014 | 14:01
15 Отговор на коментар #4 от Petko Kolev : ти да не би да имаш някакви проблеми с общуването?
от гражданската квота | 29.05.2014 | 14:00
14 Отговор на коментар #1 от Голем Капацитет : кога за последно е имало такава?
от ханибал суарес | 29.05.2014 | 14:00
13 Отговор на коментар #7 от petar dimitrov : не се ли позна някъде?
от крива отвертка | 29.05.2014 | 13:59
12 невероятни новини.
от мистър питкин | 29.05.2014 | 13:59
11 тоя на снимката цепи.
от гражданската квота | 29.05.2014 | 13:59
10 това са много важни неща.
от ханибал суарес | 29.05.2014 | 13:59
9 ще го имам предвид като се събличам.
от Охльо Бохльо | 29.05.2014 | 13:50
8 е те или са били пияни или надрусани всички, мега идиоти.
от petar dimitrov | 29.05.2014 | 10:05
7 Тези големи идиоти бре!
от властен олигарх | 28.05.2014 | 19:45
6 Лудница са обаче, няма спор :).
от Doctor SteelHammer | 28.05.2014 | 19:44
5 Всякакви откачалки ги има тук :).
от Petko Kolev | 28.05.2014 | 18:26
4 Въобще избягвайте всякакъв вид обществени прояви и си стойте вкъщи, накратко да синтезирам.
от radi ivanov | 28.05.2014 | 18:18
3 Каква е тази простотия бре?
от Miro Slav | 28.05.2014 | 17:51
2 що за малоумие е тази статия?!
от Голем Капацитет | 28.05.2014 | 17:21
1 Безпозленичко инфо :) По-добре някоя авторска стати яда бяхте сложили.
НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ
Резултати | Архив
  • inews
  • fitwell
  • jenite
  • sporta