К-поп прически, с които ще накараш жените да се влюбят в теб

20.04.2023, 12:00

И още как!

   
 
К-поп прически, с които ще накараш жените да се влюбят в теб
Източник: Pinterest

K-pop културата превзе света! Вероятно и твоята мадама е луда по BTS и комапния или пък гледа корейски драми до малките часове на нощта.

Време е да дадеш шанс на корейските прически, защото освен че ще ти придадат забавен вид, те са супер лесни за поддържане във всекидневието. Ето и няколко предложения, които трябва да изпробваш!

Къдрава

Къдриците са една от най-популярните корейски прически, които подхождат и на българскит типове лице, придавайки неустоим вид на сърцеразбивач. Стилут им няколко разновидности - от едри вълни до ситни къдрици.

Френски стил със скъсяване в долната част

Хем си спретнат, хем си рошав. Когато косата се разресва напред, тя образува гъсти кичури, придавайки повече текстура. Тази прическа създава приятен контраст между горната и долната част на главата.

Бретон тип завеса

Прическата е семпла и се постига идеално при малко по-дълга коса. Всичко, което трябва да направиш, е да разделиш косата си по средата, така че да пада естествено.

Зализан нагоре перчем

За целта трябва да разрешеш косата в посока нагоре и напред. Също така можеш да носиш косата си и настрани. Най-лесно ще ти бъде с кръгла четка, сешоар и много малко гел за коса.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ