В предисторията на Игра на тронове сигурно ще се появят мамути

25.06.2019, 17:00

Може и паяци и вълци

   
 
В предисторията на Игра на тронове сигурно ще се появят мамути

Миналата седмица в Ирландия започнаха снимките на предистория на Игра на тронове, в която HBO ще разкаже някои интересни факти от Вестерос преди появата на Седемте кралства. Вярно е, че след неуспешния осми сезон ентусиазмът на шоуто е малко замаян и затова говорим само за 1 сезон. После ще видим.

Сюжетът на шоуто вече промени работното си заглавие от "Дългата нощ" на "Кървавата Луна”, а подробностите се пазят все още в дълбока тайна. Като цяло е известно, че действието ще се развива 4000 години преди събитията в Игра на тронове. Тогава е построен Вала, Децата на гората и Белите бродници са уреждали отношенията си без да обръщат внимание на жалките хора дошли от юг.

Около мястото на заснемане – пещерата Марбл-Арч мерките за сигурност вече са затегнати, но това не пречи на местните жители да шпионират интересни детайли. Например, преди няколко дни в интернет се появи интригуваща снимка със знак, указващ посоката на снимачната площадка.

2166542

Указателите за местата на заснемане съдържат съкращението GOT (Game Of Thrones) в разпознаваем шрифт, а върху тях има нарисувани мамути.

Разбира се, това може да е просто конвенционален символ, но феновете смятат, че мамутите могат да се появят в предисторията, особено след като времевият диапазон е доста подходящ. Освен това в романите има мамути в дивата природа. Тъй като Джордж Мартин е включен като сценарист, появата на тези животни е напълно възможна.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ