Тя ти отказва секс?

01.01.2020, 15:00

Ето какви може да са причините

   
 
Тя ти отказва секс?

Често ли чуващ оправданието "Не сега, боли ме главата!"  Да, за разлика от мъжете, дамите не винаги имат желание за секс. И често причината не е само една, но те обичат много да споделят какво ги мъчи.

Ето защо тя би ти отказала креватни забавления:

Вероятно е стресирана

Тя непрестанно препуска от задълженията в работата до задачите вкъщи. Да ти сготви, да нахрани децата, да почисти и накрая време и сили за секс не остават…

Чувства, че я приемаш за даденост

В началото сигурно си се борел неуморно за нейното внимание, стараел си се да си с нея във всеки свободен момент, но сега дори не ѝ пишеш всеки ден и с лека ръка отменяш общите ви планове в последната минута. Сигурно си мислиш, че в момента, в който ѝ пуснеш палаво предложение, тя на момента ще се озове в леглото ти. При тези условия всяка жена, която има поне малко достойнство би ти отказала не само секс, а и изобщо да се вижда с теб.

Не се виждате много често и не разговаряте достатъчно

Колкото по-рядко се виждат двама души, толкова повече се отчуждават един от друг. На моменти даже може да ви се стори, че си лягате с почти непознат човек. Тя няма как да те желае постоянно, ако комуникацията между вас е сведена до минимум и почти не ѝ обръщаш внимание.

Може пък да ѝ е омръзнало

1877276

Не стига, че правите секс рядко, а всеки път е едно и също. В един момент просто омръзва. Старайте се да разнообразявате сексуалната си игра и дай възможност на дамата да изяви своите предложения. Не казваме да извадите камшиците, просто бъдете отворени за нещо по-различно.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ