Топ 3 най-скъпи шишета с вода

21.08.2018, 17:00

А вие колко сте готови да платите?

   
 
Топ 3 най-скъпи шишета с вода

Докато летните жеги си текат, отвсякъде слушаме как трябва да се хридратираме систематично. Но докато някои хора не виждат необходимост да си купуват бутилирана вода изобщо, други са склонни да изхарчат стотици, дори хиляди за такава. "Хиляди?", ще попитате вие. "Точно така", ще отговорим ние. Иначе как да си обясним съществуването на следните луксозни марки на свободния пазар?

3. Fillico – $219 за 750ml

Ако си падате шахматисти, значи ще разпознаете откъде е вдъхновен съответния дизайн на тези луксозни бутилки, окрасени с кристали на Swarovski. Но освен презентацията, съдържанието е също толкова луксозно. Водата, от ще отпиете стига да платите 219 долара за една бутилка от 750мл, е напълнена от извора Nunobiki в Кобе, Япония.

2088726

2. Kona Nigari Water – $402 за 750ml

Освен че водата идва направо от Хавай, хиляди фута под повърхността на океана (съдържа естествени, дълбоко-океански електролити), твърди се, че тя може да ви снабди със сили и дори да ви помогне да отслабнете. 

2088727

1. Acqua di Cristallo Tributo a Modigliani – $60,000 за 750ml

И тук правим един огромен финансов скок. Шокиращата цена за една бутилка не се формулира единствено от водата, която идва от естествени извори във Фиджи и Франция, но и от 24-каратовата опаковка на продукта. Освен с външния вид на бутилката, този продукт ще ви впечатли с ясен, мек и привлекателен вкус.

2088728

 

   
 
ЕТИКЕТИ
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ
Резултати | Архив
  • inews
  • fitwell
  • jenite
  • sporta