Тези деца имат най-яките костюми за Хелоуин  15 Виж всички снимки

18.10.2021, 13:00

Закопаха ни!

   
 
<p><span style="background-image: url(../img/wline.gif); background-color: #ffffff; text-align: justify;">Хелоуин</span><span style="text-align: justify;"> може и да не е най-обичаният празник у нас, но не можем да отречем, че той се оказва голяма забава, както за децата, така и за техните родители. Днес ще ви покажем няколко деца, които слагат </span><span style="text-align: justify;">всички</span><span style="text-align: justify;"> в малкия си джоб с оригиналните си костюми. Гледай и се учи!</span></p>

Хелоуин може и да не е най-обичаният празник у нас, но не можем да отречем, че той се оказва голяма забава, както за децата, така и за техните родители. Днес ще ви покажем няколко деца, които слагат всички в малкия си джоб с оригиналните си костюми. Гледай и се учи!

Хелоуин може и да не е най-обичаният празник у нас, но не можем да отречем, че той се оказва голяма забава, както за децата, така и за техните родители. Днес ще ви покажем няколко деца, които слагат всички в малкия си джоб с оригиналните си костюми. Гледай и се учи!

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ
Резултати | Архив
  • inews
  • fitwell
  • jenite
  • sporta