Защо грозните мъже ходят с красиви жени

   
 
Защо грозните мъже ходят с красиви жени
Източник: Guliver/Getty Images

Тази ситуация е стара колкото Света – грозният пич, чието лице изглежда като дялано от пиян каменоделец, е под ръка с най-готината мацка. Не ви ли писна от обяснението, че той или има голямо мъжко достойнство, или голяма банкова сметка? Ако е така, прочетете тази статия, за да разберете какво вие правите грешно и какво той прави правилно.

Жените са по-широко скроени

Как става така, че мъж, който не е нищо особено на външен вид, ходи с мадама, след която всички мъжки ченета падат? В основата на този феномен се крие една основна разлика между мъжете и жените. Истината е, че мъжете са по-привлечени от външния вид, а жените се интересуват предимно от емоционалната страна на един евентуален партньор. Повечето жени ще признаят, че за тях е важно и физическото привличане, но то е много малка част от това, което грабва и задържа вниманието им.

Нас мъжете неминуемо ни тегли повече към физическото. Ние започваме с "много е секси", а ако е умна, забавна и успяла, още по-добре. Такава е нашата природа, но не трябва да очакваме и при срещуположния пол да е така. Жените могат да пренебрегнат външния вид, ако нещо в душата на мъжете възбуди чувства в тях.

Грозните мъже са мъжкари

Даваме ви гаранция, че грозникът, който е станал обект на вашата завист, в някакъв момент е имал куража просто да иде и да заговори яката мадама, която сега седи до него на масата и го гледа в очите сякаш той е "Пътят, и Истината, и Животът". Този пич в някакъв момент е превъзмогнал вътрешната си несигурност и я е заприказвал, а после е направил нещо, с което да ѝ стане интересен.

Не се страхувайте да сваляте жени, които по някакъв начин ви превъзхождат физически. Фразата, че първо трябва да повярваш в нещо, за да го направиш, е напълно приложима тук. Не се отказвайте от играта, преди да са ви раздали картите. Да, може и да ви пратят по дяволите, но на кого му пука? Да се приберете вкъщи с мисълта, че дори не сте опитали, е много по-неприятно преживяване. Колкото повече пробвате, толкова по-добри ще станете, пък и е необходим само един успех, за да заличи всички провали.

Грозниците са мъже на място

Жените не винаги искат физическа красота.

Може и да не ви е минавало през акъла, но фаянсът на коремната област и квадратната челюст не винаги са основните приоритети на мацките (освен ако не говорим за напоследък много актуалните моми с прическа тип "гръмнал бойлер"). Това е чудесна новина за тези от нас, които не изглеждаме точно като Брад Пит. Всички мъже имат свой собствен чар и е въпрос на самоувереност да го приложат в действие, дори и физически да не са блестящи.

Ако един мъж покаже истинско самочувствие и успее на възбуди интереса на една жена, има много по-голям шанс тя да изпита привличане към него. Това важи както просто за свалка, така и за дългосрочни отношения. Жените са склонни да преглъщат физическите недостатъци по-лесно от нас. Липсата на мъжественост обаче те никога не биха преглътнали и ако усетят, че положението е такова, е много вероятно въпросният мъж бързо да замине в трета глуха, дори и да има тяло на Аполон.

Може да звучи глупаво, но си повтаряйте колко готини сте всъщност. Независимо дали сте много добри слушатели, отлични професионалисти, с чудесен характер или с висока интелигентност, трябва да си давате сметка за качествата си и да ги използвате максимално. Далеч сме от това да твърдим, че красивите мъже нямат качества - има много пичове, които изглеждат чудесно и имат богата душевност. Факт е обаче и че понякога красавците мислят, че външният им вид е достатъчен да свалят някоя жена и когато дойде моментът да си отворят устата, получават само снизходителна усмивка.

Мъжете трябва да се опитват да предразполагат жената и да общуват с нея като с личност, а да не я приемат само като красива външност. По този начин физическото ще остане на заден план, разговорът ще бъде поставен на равна нога и мъжът може да разгърне потенциала си.

Как се постига това?

Ако предварително сте наясно какво искате и как желаете да изглеждате в очите на другите, вече сте десет стъпки пред останалите мъже. Няма смисъл само да се отказвате от желанията си, дори и да става дума за жени. Най-често самите ние сме най-голямата пречка пред себе си, когато искаме да направи някоя свалка. Мислете не дали можете да забиете красавицата отсреща, а дали тя ви заслужава.

Нужно е да повишите самочувствието си. Да подхождате открито и с уважение към жените. Да залагате на качествата си и да се опитвате да неглижирате недостатъците си. Спомнете си за тези неща следващия път, когато видите грозен мъж с красива жена и вместо да му завиждате, помислете как да сте на негово място.

Източник: Unfinished Man

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
КОМЕНТАРИ 79
Подреди по: Най-нови | Най-стари

от Donka Terzieva | 11.07.2012 | 09:49
79 Отговор на коментар #72 от Krassimir Krastev : Ти май си от малоумниците които, или не могат да четат,или пишат коментари без да са си направили труда да прочетат,или още по-лошо четат но нищо не разбират!!!!!!!!!!!!!"МЪЖКАРИТЕ" С ПЕРФЕКТНА ВЪНШНОСТ,НО БЕЗ ГРАМ МОЗЪК НЕ СТРУВАТ ПУКНАТА ПАРА!!!Котират се тези ,които имат отношение,такт и уважение!Мускули всеки може да си докара,но виж с мозъка е по-трудно затова той се цени повече!Това е тайната на успеха,това е което може да заинтригува една жена независимо дали е красива или грозна!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
от nina chee | 11.07.2012 | 08:51
78 то ясно е написано >> Нужно е да повишите самочувствието си. Да подхождате открито и с уважение към жените. Да залагате на качествата си и да се опитвате да неглижирате недостатъците си. Спомнете си за тези неща следващия път, когато видите грозен мъж с красива жена и вместо да му завиждате, помислете как да сте на негово място. ГРОЗНИТЕ МЪЖЕ имайки проблем да свалят хубави жени с годините научават мн трикове и в крайна сметка стават по-големи броячи от готините. ГРОЗНИТЕ МЪЖЕ на младини нямат възможност да тичат по фусти, затова се занимават със себе си и трупане на пари.. ето затова са и ПО ПРЕДПОЧИТАНИ пред красивите.. е няма лошо да попаднеш на красив интелигентен и богат мъж, но.. тогава ти трябва да си неотразимаа за да го задържиш, защото ако той е всичко гореизброено, то мн добре до знае ;)
от iliya Iliev | 10.07.2012 | 23:20
77 Доколкото имам наблюдения-това е валидно най-вече за Холивуд.
от Мирослава Иванчева | 24.06.2012 | 21:26
76 Отговор на коментар #72 от Krassimir Krastev : Доста смело обобщение :). Любовта обича да обича, а не да дава оценки. Няма нищо по секси от талантлив мъж, който не се страхува да работи и да бъде креативен. Независимо дали се казва Аполон или Стивън Тейлър (тука говорим за външен вид). Иначе твоето слово може да се чуе от всеки срещнат мъж, търсещ оправдание за любовните си несполуки. Поне аз съм чувала доста такива тиради.
от Vanya Voykova | 24.06.2012 | 19:36
75 Отговор на коментар #65 от Svilen Slavchev : И аз я търся, но явно са ни отписали :( Нас дори и не се опитват да ни вдъхнат някаква надежда.
от Dimo Metodiev | 24.06.2012 | 16:16
74 Отговор на коментар #1 от Miro Slav : На една Красива жена и трябват 3 неща 1 Плащач - Грозният човечец със многото пари. 2 Разкарвач - Напомпеният манекен със спортна кола 3 Тъпкач - Бай Иван с биреното шкембе и големия едноглав ЗМЕЙ.
от Dimo Metodiev | 24.06.2012 | 16:13
73 Вижте сега на една жена независимо каква е,й трябват три неща за да е щастлива цял живот. 1 Плащач - грозникът 2 Разкарвач - Напомпаният манекен със спортна кола. 3 Тъпкач - Бай Иван с биреното шкембе и големия едноглав ЗМЕЙ.
от Krassimir Krastev | 24.06.2012 | 00:27
72 Любовта не обича грозните, дебелите, бедните, мухльовците, кьоравите, сакатите, дебилите, олигофрените, фанатиците, грубияните, фантазьорите, развейпраховете, вятърничавите, откачалниците, садистите, алкохолиците, наркоманите, подлеците, страхливците, стиснатите, еснафите, пелтеците, подлизурките, завистниците, клюкарите, неудачниците, путьовците (това последното може да означава плах чекиджия напр.),и всички онези на които не им стиска да поканят хубавицата на танц (без значение защо те си мислят, че не могат да си го позволят;). А сега и нещо за красавиците които предпочитат грозниците: мнооого е елементарно - в 99% от случаите това са женици с много ниско самочувствие, които бягат като дявол от тамян от истинския мъжкар, защото предпочитат послушния плашипутарник с дебелото портмоне, който е готов да им угоди с радост и на най-безумния каприз, и най-важното има несравнимото качество да е ПОСЛУШЕН при всички обстоятелства!!! т.е. комплексарките са винаги и ВЛАСТОЛЮБИВИ!!! Оставям щедро 1% за красиви и интелигентни жени с достойнство, които са се изморили от празноглави красавци и евтините им пози пред лъскави спортни автомобили, яхти, самолети, острови и к'вото още се сетите:)
от Qvor Petev | 23.06.2012 | 22:48
71 Както имаше една снимка във Facebook ,един дебел грозник след като спечелил един милион след няколко дни намерил любовта на живота си.Живеем в материален свят и все по малко хора се интересуват какъв си ,вълнува ги колко пари имаш.
от Теодора Изворска | 23.06.2012 | 22:37
70 Или просто грозните мъже имат пари.
от дането дането | 15.06.2012 | 00:47
69 Ето защо www.vihar4o.hit.bg
от Zara Dimitrova | 14.06.2012 | 17:19
68 Какво означава грозен и красив човек,интелигентен и глупав,нежен и груб? Това са само определения,формирани от вашите собствени глави. Всеки човек е уникално същество и възприема и разбира нещата,по свой различен и уникален начин. Това,че се вкарвате в някакви стереотипи какво е красиво и грозно,само защото е рекламирано по телевизията,не ви прави чест. Няма грозни мъже,няма грозни жени,има такива,които вярват,че са грозни и други,които вярват,че са красиви. Прочетох коментара на една мацка,че приятеля и е мил,нежен и и угажда и не е Аполон. И аз питам "Сега това любов ли ми го наричаш? Ами ако беше груб,самоуверен и гаден,щеше ли да го обичаш? Защото ако една любов е безусловна,то не би трябвало да я слагаш в някакви рамки и ограничения и измислени от теб условия и т.н.Той е такъв и такъв и аз затова го обичам,щото ми ходи и ми лиже задника" Стига сте недоволствали. Не се питайте защо красиви жени ходят с грозни мъже,а вие какви сте и как се възприемате. Промяната зависи от вас,и достигането до вашите измислени идеали също.
от Петя Иванова | 14.06.2012 | 16:08
67 Защото жените подценяват своята красота, а мъжете я надценяват. Както искате го разбирайте това.
от Петя Иванова | 14.06.2012 | 16:05
66 Защото жените подценяват своята красота, а мъжете я надценяват. Както искате го разбирайте.
от Svilen Slavchev | 14.06.2012 | 16:02
65 А къде е статията - защо красивите мъже ходят грозни жени :D
от Силвана Проданова | 14.06.2012 | 15:29
64 pornosgalena.tk
от Христо Киров | 13.06.2012 | 23:53
63 "Ние започваме с "много е секси", а ако е умна, забавна и успяла, още по-добре. Такава е нашата природа, но не трябва да очакваме и при срещуположния пол да е така." ИМАМ СЕСТРА... ТЯ ПРИЯТЕЛКИ... ГАРАНТИРАМ НА 100%, ЧЕ И ПРИ ТЯХ Е ТАКА. естествено, че не гледат само външния вид. и аз не гледам само външния вид. но ми омръзна, да слушам как 20-25 годишна "натокана" какичка ходи с 65 годишния дебелак заради чувствата му... прочетох първите 3 абзаца и се отказах.
от Kristina Dimitrova | 13.06.2012 | 23:29
62 Като изключим коментарите как всички жени са меркантилни и т.н. съм забелязала че в много случаи мъжете се смущават да заговорят хубава жена. Всъщност ако мъжа разчита само на външността си,не мисля че ще е много успешен.Има доста други качества,които впечатляват жените.
от Natalie Boeva | 13.06.2012 | 16:47
61 Отговор на коментар #60 от koko boko : "..търси сигорност.."- любов и уют; а за второто..никой не е казал че тя няма да те обича и ти трябва да правиш всичко това само и само да е по-дълго с тебе...как си ги правите такива заключения не ми е ясно
от koko boko | 13.06.2012 | 15:58
60 Отговор на коментар #55 от Unconditional Freedom : Ще ти цитирам само едно изречение, а ти ми го разтълкувай като значение: "...тя ще търси сигурност с цел семейство и деца..." Та били ми обяснила какво значи термина "сигурност", щото аз колкото и да въртя и суча не мога да измисля друго значение освен пари (дано бъркам)... И още един много интересен факт в поста ти с 30+ харесвания: "...П.П така че разбирачите,набийте си го в кухите плоски глави, търсете си жена не курва, а когато я откриете, бъдете и верни и я обичайте и тя ще е с вас по дълго време от всяка материална кифла..." Та... значи когато я открия да и бъда верен и да я обичам, че да е с мен по-дълго време... А защо не е споменато обратното? Т.е. Тоест значи аз трябва да правя това, само и само тя да е с мен, но по никакъв начин не изискваш и тя да прави същото... Малко странен и двоен ми се вижда стандарта в тоя пост. // ПП: Не го приемайте като заяждане, просто ми стана интересен поста и реших да направя един по-задълбочен анализ като наблегна на това което прочетох между редовете и леко ме подразни...
от Stoyan Ivanov | 13.06.2012 | 14:36
59 Ех значи,чета и се възмущавам как може в реалния живот да сте такива боклуци жените(разбира се има и изключения) ,а в нета да сте голяма работа .. защитавате се една друга и всяка се опитва да покаже морала си ценностите си и това,че е над нещата и си има принципи.Ами да ама не !!! Всяка една дама която мисли ,че е нещо повече от останалите ,нека си отговори да следните въпроси сама за себе си: Първо,защо заговорихте в тази статия за богати и бедни мъже,след като в случая става въпрос за как грозните мъже си намират красиви приятелки и защо красавиците избират да са тях,затова това с богатите го оставям настрана,то е друга тема? Представете си че пред вас се появи напълно непознат ГРОЗЕН човек (натъртвам на грозен,защото някои разглеждат тази дума като не красив т.е горе-долу хаха чакайте малко... грозен е различно от обикновен или такъв с някой друг кусур),та идва при вас въпросния ГРОЗЕН мъж и ми казвате ,че вие ще му дадете шанс да го опознаете и наистина да вникнете в душата му въпреки ,че ви отвращава с външния си вид,така ли ? Едно момиче се изрази ,че живота с такива е по интересен,как ? Друга се беше изразила,че приятеля и не е нищо особено,но с него всичко било прекрасно,ами да си се замисляла че може би и ти не си нещо особено? Пак повтарям грозник и красавица,как? Идва извода,който се подразбира:ако една жена е красива,то тя е с грозник само защото има някакви облаги от тази връзка,дали материални дали си създава връзки,или нещо друго печели от цялата работа,но не и е чиста работата!!!! Тая статия е писана за да вдъхне шанс на прекалено грозните и отчаяни хора,и да им предаде поне малко повече самочувствие ,но кого заблуждавате... днешно време един добре изглеждащ мъж е трудно да си намери стойностна и истинска жена,какво остава за тези останалите... Няма жена на тоя свят която да даде шанс на някой който поне малко не я привлича физически ,както няма и такъв мъж ... така сме устроени,не може насила да се мъчиш да се влюбиш в някой само защото е много добър,талантлив или умен ..... и още нещо: Защо слагате всички мъже с хубави тела в числото на малоумните,това да се поддържаш ,да искаш да изглеждаш добре и да водиш здравословен начин на живот ,далеч не означава,че е малоумен и не знае какво иска ... !!!!
от Daniel Gunchev | 13.06.2012 | 13:37
58 Яка статия само дето съм красив, млад, средно интелигентен, забавен и то с доста стегнато тяло. Не ми трябват много съвети според статията :D
от Velina Chokova | 13.06.2012 | 01:11
57 Само не разбрах защо винаги, на сто процента, свързвате красотата с парите. Може би заради наложения ни стандарт за красиво- мацка тип " Фолк- фурия", грижеща се за изкуствената си коса, неизлизаща без грим (опазил ни господ), с инпланти в гърдите и устните. Е да!!! Естествено, че в такъв случай наи-голямата красавица ще ходи с най- големия грозник, само и единствено заради парите му. Искам да припомня на драгите коментиращи, колко много красиви неща (в частност жените)има далеч от цялата пошлост която ни заобикаля. И разбира се с различните разбирания за красиво, различни разбирания като цяло.Ето как за мен, шанс има всеки грозен мъж да е с красива жена, не само заради дебелия си портфейл. Все пак, кой и защо каза, че е грозен?
от Irena Kirkova | 12.06.2012 | 21:36
56 Единствената причина това да се случи са парите...
от Unconditional Freedom | 12.06.2012 | 21:21
55 Абе я моля ви се се скриите някъде,с всичките си глупости които изписахте, една жена ако се уважава,никога няма да търси парите,/ ЖЕНАТА Е ИНДИВИДУАЛНА И БОРБЕНА И НИКОГА НЕ СЕ ОСТАВЯ ДА ПАДНЕ ПО ГРЪБ,ТЯ Е ФИНАНСОВО НЕЗАВИСИМА НЕ БЪРКАЙТЕ КИФЛАТА С ИСТИНСКАТА ЖЕНА/ тя ще търси сигурност с цел семейство и деца, а не солариуми,фризьори тъпи коли и телефони...... статията е отлична и абсолютно вярна,приятелят ми не е Аполон,но и никой друг такъв смотльо тип Аполон не може и на върха на малкия пръст да му стъпи, и ме обича,и ме глези и ми е верен!!!!! П.П така че разбирачите,набийте си го в кухите плоски глави, търсете си жена не курва, а когато я откриете, бъдете и верни и я обичайте и тя ще е с вас по дълго време от всяка материална кифла !!!!!!!!!!!!
от Alexander Porsche | 21.01.2012 | 20:11
54 Защото красивите ябълки,прасетата ги ядат
от Milica Georg | 20.01.2012 | 16:27
53 Грозни и бедни с красиви жени - май не е често срещана картинка...
от Mer Zlatkova | 20.01.2012 | 16:13
52 Отговор на коментар #21 от anytime anywhere : него май повече го зарязват напоследък
от dedko torbalan | 20.01.2012 | 15:23
51 ееее....само някои де...има и изключения:)
от dedko torbalan | 20.01.2012 | 15:22
50 Жените са по-широко скроени- за пари биха продали и майка си...
от Sweet Dreams | 20.01.2012 | 15:12
49 Много ниски мъже искат да избият своите комплекси, като се стремят да си хващат високи момичета за гаджета.
от Doctor SteelHammer | 20.01.2012 | 15:12
48 Всеки харесва красиви жени.
от черното влечуго | 20.01.2012 | 15:10
47 Много е просто, избиват комплекси.
от petko petrov | 20.01.2012 | 15:08
46 аааааааа...този е ужасен,ако бях жена -колкото и пари да имаше пак нямаше да отида при него
от Radin Dimitrov | 20.01.2012 | 15:07
45 Жените са по-широко скроени - да, особено, когато и джоба му е широко скроен!
от Krum Palov | 20.01.2012 | 14:59
44 Всичко в живота е пари, приятели! Всичко е пари!
от Beliq Zub | 20.01.2012 | 14:58
43 От както са били измислени от финикийците всичко е пари!
от spunch bob | 20.01.2012 | 14:53
42 всичко е пари....каквито и глупости да дрънкат- парите си остават единствената причина
от dream on | 20.01.2012 | 12:44
41 Отговор на коментар #25 от rozov lak : има и такива жени, но пък в техния случай, те вадят лош късмет и попадат на боклуци.
от dream on | 20.01.2012 | 12:42
от Нели Георгиева | 20.01.2012 | 12:06
39 Отговор на коментар #18 от Blagoi Vasilev : Един да има съгласен.
от Нели Георгиева | 20.01.2012 | 12:05
38 Отговор на коментар #36 от Ivo Stoyanov : :))) Които хич не миришат лошо :)
от Нели Георгиева | 20.01.2012 | 12:05
37 Аз нямам обяснение. Освен, че той може да бъде красив в нейните очи.
от Ivo Stoyanov | 20.01.2012 | 11:43
36 Ще ви издам една тайна ----> грозните мъже обикновено имат и много, ама много грозни пари ;)
от naiden petrov | 20.01.2012 | 11:38
35 според мен ако връзката им се оповава на любов,хубавите мацки ходят с по-грозни мъже защото въпросните мъже ги носят на ръце
от Kostadin Nikolov | 20.01.2012 | 11:28
34 хе хе,да бе,всички жени обичат хубави мъже,задоволяват се с нещо друго само ако има пари или ги разсмива,това също е много важно за тях
от Hristo Grozev | 20.01.2012 | 10:59
33 Отговор на коментар #7 от Juja Jujkova : дай боже повече жени като тебе.
от Hristo Grozev | 20.01.2012 | 10:58
32 Отговор на коментар #22 от anytime anywhere : при него проблемът не е, че е грозен, а че е античен :)
от Hristo Grozev | 20.01.2012 | 10:58
31 защото имат пари. това дори не е въпрос.
от deja vu | 20.01.2012 | 10:51
30 Отговор на коментар #11 от Juja Jujkova : в 89% от случаите е така
от deja vu | 20.01.2012 | 10:50
29 Отговор на коментар #22 от anytime anywhere : не бе, щото е хубавец, мъжкар :)
от deja vu | 20.01.2012 | 10:49
28 Отговор на коментар #26 от igracha az : ние няма как да знае, я дай снимка :)
от igracha az | 20.01.2012 | 10:34
от igracha az | 20.01.2012 | 10:33
26 Че аз не съм грозен и моята мацка е много красива
от rozov lak | 20.01.2012 | 09:25
25 Отговор на коментар #24 от kostadin papanov : има и красиви жени с мозък само да ти кажа...
от kostadin papanov | 20.01.2012 | 09:22
24 защото имат пари ,как защо :)....красивите жени няма да се хванат с някой ,който е хубав ,ама бедняк
от anytime anywhere | 20.01.2012 | 09:04
23 Отговор на коментар #14 от Aleksis Son : е, има и мъже, които се събират с богато жени заради парите им.
от anytime anywhere | 20.01.2012 | 09:03
22 А на Хю Хефнър за какво му се лепят - заради парите и славата , която ще добият покрай него.
от anytime anywhere | 20.01.2012 | 09:01
от anytime anywhere | 20.01.2012 | 09:00
20 Отговор на коментар #16 от чичо съби : а материален свят живеем
от anytime anywhere | 20.01.2012 | 08:59
от Blagoi Vasilev | 19.01.2012 | 19:59
18 Браво !!! така си е по дяволите...
от чичо съби | 19.01.2012 | 18:46
17 Отговор на коментар #1 от Miro Slav : Да бе, Бърни как му се лепят и на Хюго също.
от чичо съби | 19.01.2012 | 18:44
16 Отговор на коментар #4 от Бони бон : Интереса клати феса, а той в повечето случи е парички.
от Aleksis Son | 19.01.2012 | 18:30
15 Отговор на коментар #2 от tatqna ivancheva : Че много ясно! :))) Никой не си е мислил нещо друго.
от Aleksis Son | 19.01.2012 | 18:29
14 Това, че жените са по-широко скроени да го разправяте на някой друг! Парите, парите...
от vanya vaseva | 19.01.2012 | 18:25
13 Отговор на коментар #10 от Kamen Lalev : Рядко мъжете знаят отговора:)
от Juja Jujkova | 19.01.2012 | 18:10
12 Отговор на коментар #6 от задънена улица : ма статията е за тези които не са такива ! ;)
от Juja Jujkova | 19.01.2012 | 18:10
от Kamen Lalev | 19.01.2012 | 18:08
10 едното като ти куца, другото пък ще ти върви... не са съвсем прави авторите, трябва да си голяма кукумявка, за да не те вземе някоя мадама въпросът е ти кво искаш - Жената или жени! :Р
от задънена улица | 19.01.2012 | 17:55
от задънена улица | 19.01.2012 | 17:54
от Juja Jujkova | 19.01.2012 | 17:54
7 Определено има много мъже, които са страхотн като личности, но е чак толкова привлекателни като външност. Със сигурност обаче живота с тях е доста по-интересен от този с красавците;)
от задънена улица | 19.01.2012 | 17:54
6 Защото повечето красиви жени са златотърсачки и са готови да бъдат с някой противен , но с много пари
от Бони бон | 19.01.2012 | 17:50
от Бони бон | 19.01.2012 | 17:49
4 Париии и слава;)
от Sisunka Mitevska | 19.01.2012 | 17:38
3 Ако красивата жена не е повърхностна със сигурност няма да е само заради парите, но това май рядко се случва...
от tatqna ivancheva | 19.01.2012 | 17:34
2 заради парите разбира се!
от Miro Slav | 19.01.2012 | 17:26
1 Така като гледам Бърни Екълстоун, май солидната сметка компенсира всички недостатъци...
НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ
Резултати | Архив
  • inews
  • fitwell
  • jenite
  • sporta