Какво означават съобщенията, които тя ти изпраща?  2 Виж всички снимки

26.09.2021, 18:00

Скритите послания дебнат отвсякъде

   
 

От векове се опитваме да разберем жените, ама много не ни се получава. Това ѝ харесва, онова не ѝ харесва и в крайна сметка женското съзнание остава все така неразгадано.

С нея често си пишете и на теб това ти е много приятно. Но сме сигурни, че не влагаш особен смисъл в думите ѝ, а трябва. Зад всяка сричка се крие завоалирано послание, което, ако не разгадаеш, лошо ти се пише.

И какво всъщност означават съобщенията, които получаваш от нея?

"Добро утро"

Тук тя не просто те поздравява за началото на новия ден, а иска да ти покаже, че първата мисъл, с която се събужда си ти.

1890308

"Липсваш ми"

Това означава, че явно от известно време не ѝ обръщаш особено внимание и тя има нужда да прекарва повече време с теб. Затова простият отговор "И ти на мен" няма да свърши цялата работа. Тръгвай веднага към дома ѝ (и носи храна).

"Какво правиш?"

Независимо дали пиеш бира с приятели или помагаш на баща ти да оправи пералнята, тя трябва да знае какво си предпочел да правиш, вместо да си с нея в този момент.

1890310

"Преди малко станах сега съм в банята. Ти какво правиш?"

Това не е просто информация с какво се занимава в момента. Тя целенасочено ти казва, че е в банята, за да си я представиш гола и да види каква ще е реакцията ти. Не оставай безразличен към такова съобщение.

Снимка с нов тоалет и текст "Харесва ли ти?”

На теб не просто ти харесва, а направо си онемял. Да, тя точно това иска да чуе и именно заради това ти изпраща такава снимка.

Снимка по бельо

Тук вече няма съмнение, че тя те желае и ти трябва да отговориш на това желание възможно най-скоро. Естествено иска да ѝ кажеш и колко е секси, така че не се стеснявай и изпрати няколко емотиконки с увиснали ченета и няколко сърчица. Няма да сбъркаш.

1890307

"Лека нощ, ще те сънувам"

Това означава, че тя би искала да спи при теб тази вечер. В случай, че това няма как да се случи, продължете да си пишете още малко, преди да си легнете. Не отговаряй с "leka", а отдели на момичето още малко време.

1890306

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ