Жените обичат груб секс!

08.01.2022, 14:00

И още как!

   
 
Жените обичат груб секс!

Пролет пукна, ние не, а на жената все и се… Дааа, жените може и да не си признават, но топлото време ги предразполага към неукротимо желание за секс. И мъжете разбира се са готови да им го дадат.

Но за да си напълно сигурен, че на нея ще и хареса, ще ти подшушнем любимите видове секс на жените. Придържай се към списъка и няма да съжаляваш.

Спонтанен секс

Дамите обичат да се чувстват желани от партньора навсякъде и по всяко време. Ако я награбите изненадващо докато мие чиниите определено няма да сбъркате. А защо да не пробвате и секс на публично място?

Секс в хотелската стая

Това е фантазия, породена от холивудските филми и музикалните клипове. Пък и коя жена не би искала да си легне с теб в луксозна стая, която предлага купища екстри и романтична обстановка.

1880623

Груб секс

Не е нужно да си толкова внимателен. Нищо няма да ѝ стане, ако я напляскаш, захапеш или стиснеш малко по-силно. Даже много ще ѝ хареса!

Чувствен секс

Това вероятно не е най-силната ти част, но жените си падат по романтика. Постарай се да допринесеш за обстановката с малко свещи и ароматна вана. Отдайте се един на друг и гледай да го правиш с чувство.

Орален секс

Както да го правят, така и да ИМ го правят. Така, че се залавяй за работата, защото трябва да го направиш както трябва. Иначе всичко ще се превърне във влажно злополучие.

Насочи се към най-чувствителните ѝ зони и в никакъв случай не забравяй предварителната подготовка - любовната игра.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ