Актрисата Росарио Доусън разкри, че ще има възобновяване на The Punisher

08.08.2022, 10:25

Тръпнем в очакване!

   
 
Актрисата Росарио Доусън разкри, че ще има възобновяване на The Punisher

Росарио Доусън, която изигра ролята на Клеър Темпъл в повечето продукции на Netflix Marvel, включително Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage и други обяви, че The Punisher ще бъде върнат в кинематографичната вселена на Marvel, вероятно с Джон Бернтал, който отново ще играе главната роля.

Доусън не разкри никакви допълнителни подробности за завръщането на продукцията. Marvel Studios все още не са потвърдили предполагаемото завръщане на Punisher.

Версията на Netflix направи своя дебют във втория сезон на Daredevil, преди да се включи в отделен сериал през 2017 г.

Цялата серия от оригинални продукции на Netflix и Marvel беше отменена, преди официално да приключи през 2019 г. с The Punisher сезон 2 и Jessica Jones сезон 3. Въпреки това, в края на 2021 г. главният герой на Daredevil Чарли Кокс повтори ролята си на Мат Мърдок /Daredevil, във филма на MCU Spider-Man: No Way Home, отбелязвайки първата му поява като герой, след като собствения ми сериал беше отменен през 2018 г. Горе-долу по същото време колегата на Кокс от Daredevil Винсънт Д'Онофрио повтори ролята си на Wilson Fisk/Kingpin в оригиналната поредица на Disney+, базирана на MCU Hawkeye.

В началото на 2022 г. Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage, Iron Fist, The Defenders и The Punisher бяха премахнати от Netflix и добавени към Disney+. На San Diego Comic-Con 2022, президентът на Marvel Studios Кевин Фейги обяви, че Кокс и Д'Донофрио ще повторят ролите си съответно на Daredevil и Kingpin в нов оригинален сериал на Disney+, озаглавен Daredevil: Born Again, чиято премиера ще бъде през 2024 г. като част от пета фаза на MCU. Съобщава се също, че Кокс и Д'Онофрио ще се появят в сериала на Disney+ Echo, спиноф на Hawkeye, чиято премиера ще бъде през 2023 г., също като част от Фаза 5.

Преди Echo и Born Again, Кокс е планиран да повтори ролята си на Daredevil в She-Hulk: Attorney at Law, чиято премиера трябва да бъде на Disney+ по-късно този месец.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ