Секс с бившия?

30.07.2019, 17:00

Жени споделят (горчив) опит

   
 
Секс с бившия?
Източник: pixabay

Щом една връзка е прекратена, значи има основателна причина за това. Бившият си е бивш и това е. Няма връщане назад.

Но нека не се самозалъгваме! Почти всеки човек е залитал към бившия си партньор, а някои жени дори с удоволствие разказват как се е стигнало до там и как са протекли събитията.

Чети внимателно и не повтаряй техните грешки…

Той приключи много бързо

Бяхме скъсали преди няколко месеца, когато се уговорихме да се видим. Качихме се в колата му и се повозихме из градчето, в което живеем. По едно време спряхме и нещата започнаха да се случват. Само че той наистина свърши много бързо.

Не съжалявам за случилото се, но се почувствах малко неудобно. Между нас имаше силно сексуално напрежение и вероятно на това се дължи бързият финиш. Но все пак той беше първото ми истинско гадже... 

Известно време след случката се върнах в университета и продължих напред. Той се опитваше да се свърже с мен няколко пъти, но аз наистина исках да затворя тази страница от живота си.

Нямаше я страстта

Докато бяхме заедно с бившия ми приятел, поддържахме връзка от разстояние. Срещнахме се на живо и решихме да се сбогуваме официално. И въпреки това спахме заедно, но не беше същото, нямаше я страстта и това повлия на цялостното изживяване.

Не съжалявам, но поне да се беше случило само веднъж.

Беше много по-наелектризиращо

"Хайде да се срещнем по приятелски, да си поговорим, дъра-бъра…” Приятелският разговор започва с ръката му върху бедрото ми и винаги приключва в неговата спалня, в моята спалня, на дивана, на пода в хола му… 

Винаги е хем различно, хем някак си е същото. Докато сме във връзка изпадаме в рутина и всичко е прекалено еднообразно. А сега имаше електричество, емоции. 

Спала съм с всичките си бивши и колкото и да е прекрасно, трябва да си кажем сбогом със сълзи на очите и да продължим напред.

2173143pixabay

Той определено все още имаше чувства

Редовно се свързвам с бившите си да правим секс. Всичко е чудесно, но се чувствам доста неудобно, когато се окаже, че той все още има силни чувства към мен.

Спряхме по средата

Два пъти с един и същи мъж. С него бяхме заедно в продължение на пет години, а раздялата ни беше ужасна. Въпреки това след време успяхме да станем приятели. Първият път, в който спахме заедно, всичко беше чудно и най-важното - без напрежение е натиск. При втория път обаче осъзнахме, че все още има силна платоническа връзка между нас и чак стана неудобно. Затова и прекратихме забавлението и всичко приключи.

Имаше страхотна химия помежду ни

Той ме заряза заради по-красива жена, а може би две… и се върна половин година по-късно. Химията между нас беше на лице, но определено той не беше човекът, с когото искам да се показвам на публични места.

Тъкмо бях срещнала друг мъж, но ето че се озовах с бившия в леглото. След това започна да ми се обяснява, че се е променил и иска да се оженим, бил осъзнал, че външността не е всичко. Аз разбира се не му се вързах. След около месец всичко приключи окончателно.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ
Резултати | Архив
  • inews
  • fitwell
  • jenite
  • sporta