мацка

Playboy знае как да подбира момичетата и ние не можем да спорим с това. Запознай се с Ангелинка и нейния страхотен фотограф Владимир Dedal Ларионов.
Толкова е прекрасна и нежна, че ни е страх да говорим за нея... просто гледай. Специални благодарности на фотографа Сергей Каролков.
Избрахме за момиче на деня Марго Елиз Роби – този ангел, който опорочи мъжкия свят и се превърна в една от най-желаните звезди. Спряхме се на нея, защото сега в понеделник (Хелоуин) ни предстои да видим много нейни превъплъщения (Харли Куин)....
Днешното ни момиче се казва Денерис Таргариен, Сара Конър или просто Емилия Кларк. Тя е на 4-то място в годишната класация "Топ 100 на най-красивите лица" и на 1-во място в класацията "Най-желаните жени"...
Майка индийка и баща австралиец, пък израснала в Швеция. Трудно е да се намери модел с по-екзотични корени от очарователната Кели Гейл. Насладете ѝ се:
Момичето ни за последния ден от седмицата се казва Леана Декър. Фотосесията е направена за Playboy, но радва и нас. Благодарим!
Френската начинаеща актриса Камила Роу е еквивалент за изящество и красота. Такива жени не се срещат често... 
Днескашното ни момиче е Ника Шукурова, специално заснета от фотографа Владимир Dedal Ларионов за Playboy... и за нас очевидно. Честит Петък!!!
Момичето за днес е Нюша Лявданская. Една слънчева стая, страхотно женско тяло и безброй мечти. Мерси на фотографа Алексей Циганов.
Днескашното ни момиче се казва Медисън Хендрик. Просто няма как не ни дойде настроение, когато я гледаме... енергична и красива. Добро утро :)! Специални благодарности на фотографа Крис Хедс. 
Ирина не смята, че когато си на почивка трябва да прекарваш, колкото може по-малко време в хотела. Защо? Гледай сам! Специални благодарности на фотографа Юрий Балан.
Алина по принцип е стилист и се занимава в обличане на хора, но за нас, нейни почитатели, тя се съблече. Горещо благодарим. Стилист на снимките е друга жена –  Ирина Соколовская.
НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ
Резултати | Архив
  • inews
  • fitwell
  • jenite
  • sporta