животни

Оставяли ли сте някога кучето си под надзора ма майка си? Е, тогава знаете, че след като се върнете вкъщи ще ви чака изненада. 
Голяма част от хората обичат изненандите, но тези тук са доста неприятни. Тези домашни любимци определено са сгафили много сериозно!
Колкото и да се опитваме да обучим и дресираме животните си, някои просто не се поддават! Тези сладури тук са идеален пример за това.
За последните месеци научните среди, а заедно с тях и цялата общественост станах буквално неудържими в идеите си за далечни космически полети и прочие космически обекти с главната цел да намерят живот извън Земята. Но и на нашата планета има ужасно...
Еми така правят изродите: 1. Костицата в пениса на тюлените и моржовете – вярва се, че лекарство от нея помага за простата. 2. Жлъчка от мечка – адски скъпо нещо. И се продава свободно за жалост. 3. Рога от млади елени – Еми...
Едва ли сте чували за тях преди, но Куоките са изключително усмихнати и жизнерадостни животни. Те са от семейството на кенгуруто и обитават малки острови в Австралия. 
Не сме свикнали да виждаме животните с дрехи и честно казано ни се струва малко лигаво, когато стопаните обличат домашните си любимци. Но тези сладури са толкова стилни, че нямаше как да не ви ги покажем! 
Обожаваме пухкавите домашни любимци. А тези тук са толкова сладки, че ни иде да ги сграбчим и да ги смачкаме!
Препарирането като цяло е дело съмнително и странно. А дилетантския подход към него води появата на ето такива чудовища. Честно казано ние се затрудняваме да идентифицираме точния биологичен вид на тези животни, но сме почти убедени, че...
Кучетата и хората живеят заедно от 15 хиляди години (колко точно години живеят хората с кучки – не знаем), за това се предполага, че би трябвало добре да се познаваме. Обаче има неща за питомците, които знаят само специалисти. Ето някои малко...
В мрежата има вирусно видео с бой на змия и австралийска черна вдовица, които са попаднали на едно място в автосервиз. Драмата е определено е голяма, а видеото само за ден достигна над 3 милиона приглеждания във Facebook. Кой ще победи.
НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ
Резултати | Архив
  • inews
  • fitwell
  • jenite
  • sporta