животни

Понякога най-явните неща са напълно невидими. Точно това се получава и тук. Задължително ще трябва да хвърлите втори поглед, за да разберете какво се случва на тези снимки!
Просто няма как да ти опишем това, което ще видиш...
Кой не обича писанките? Тези изключително интересни и преспособими животни таят много тайни. Сега ще ти разкрием някои от тях. Котките са от семейство Хищници, което обединява 40 съвременни вида произлезли от общ...
Кучетата обожават да се гмурват в локви, да се въргалят в калта и да гледат виновно след това. Колкото и да ви мързи да го къпете после, знайте, че, ако някъде има кал кучето ви ще я намери и ще цопне в нея!
Тези снимки изглеждат като обложки на чисто но ви албуми. Тези сладури сякаш всеки момент ще изскочат от тях и ще ни ступат много здраво!
Някои животни живеят сами, но това не означава, че не си търсят компания от време на време. Тези тук идват при теб, за да ти кажат "Здрасти!".
Споделяме една и съща планета с тези очарователни твари, но се оказва, че знаем твърде малко за тях. Обожаваме животните и винаги с интерес сме следили всеки необичаен аспект от тяхното съществуване. Тези факти ще ви накарат да погледнете по...
В Австралия се срещат животни, които няма никъде другаде в света – това до голяма степен се дължи на изолацията на континента. Известно е, че животните там все по-често се срещат в градската среда...
Оставяли ли сте някога кучето си под надзора ма майка си? Е, тогава знаете, че след като се върнете вкъщи ще ви чака изненада. 
НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ
Резултати | Архив
  • inews
  • fitwell
  • jenite
  • sporta