4 знаменитости, които губят всичките си пари

05.03.2020, 17:00

Доста неприятно!

   
 
4 знаменитости, които губят всичките си пари

Известните актьори и певци получават огромни хонорари, но не всеки знае как да ги разпредели правилно. В резултат на това фалитът в шоубизнеса далеч не е рядкост. Ето 4 знаменитости, които останаха без нищо:

Майкъл Джексън остави дълг от 400 милиона долара след смъртта си

След смъртта си през 2009 г., заедно с наследството, Майкъл Джексън остави на децата си огромен дълг. Певецът харчил големи суми за подаръци, пътувания, картини и мебели и е правил големи благотворителни приноси. Постъпленията от песните тогава покриха всички дългове.

Никълъс Кейдж с дълг от 40 милиона долара за данъци

Актьорът печели 150 милиона долара за периода 1996-2011 г., но ги харчи за скъпи капризи: обладана от духове къща, първите издания на комиксите на Superman и черепи на динозаври. В резултат на това той трябва да даде половината от сегашното си състояние за данъци.

Джони Деп дължи 350 хиляди долара на адвокати

Точно като Николас Кейдж, Деп не обича да спестява: 14 резиденции, село във Франция и и какво ли още не. В резултат на това той има дългове на стойност 350 хиляди долара към адвокати, които решават финансовите му проблеми.

Лейди Гага фалира, след като организира турне

Турнето Monster Ball през 2009-2011 г. струва на певицата 3 милиона долара - тогава за нея това е твърде много. Сега Лейди Гага се справя добре - богатството й се оценява на 50 милиона долара.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ