Това са най-странните обекти на МакДоналдс, които ще видиш  16 Виж всички снимки

12.05.2020, 17:00

Уау!

   
 
<p><span style="background-image: url(../img/wline.gif); background-color: #ffffff;">МакДоналдс</span> си е легендарна верига за бързо хранене и едва ли има човек, който да не се е хранил там повече от веднъж в живота си. Спомняме се, че в София известните ресторанти бяха решени в различни теми като автомобили, спорт, музика и <span style="background-image: url(../img/wline.gif); background-color: #ffffff;">др</span>. След това ги промениха, така че да изглеждат по един и същи начин. Но определено по света има доста шантави интериорни и <span style="background-image: url(../img/wline.gif); background-color: #ffffff;">екстериорни</span> решения!</p>

МакДоналдс си е легендарна верига за бързо хранене и едва ли има човек, който да не се е хранил там повече от веднъж в живота си. Спомняме се, че в София известните ресторанти бяха решени в различни теми като автомобили, спорт, музика и др. След това ги промениха, така че да изглеждат по един и същи начин. Но определено по света има доста шантави интериорни и екстериорни решения!

МакДоналдс си е легендарна верига за бързо хранене и едва ли има човек, който да не се е хранил там повече от веднъж в живота си. Спомняме се, че в София известните ресторанти бяха решени в различни теми като автомобили, спорт, музика и др. След това ги промениха, така че да изглеждат по един и същи начин. Но определено по света има доста шантави интериорни и екстериорни решения!

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ
Резултати | Архив
  • inews
  • fitwell
  • jenite
  • sporta