Женски откровения: От какво се възбужда нежния пол

23.09.2021, 15:00

Нещо, което досега ни убягваше...

   
 
Женски откровения: От какво се възбужда нежния пол

Докато за нас мъжете е много лесно да се възбудим, то при жените нещата стоят по малко по-сложен начин. Всяка дама има собствени предпочитания в интимната игра, но не винаги сме способни да налучкаме какво точно трябва да направим. Затова сме благодарни на Интернет пространството, където някои по-разкрепостени представителки на нежния пол обичат да споделят какво ги възбужда в леглото (а и извън него).

Нека се потопим в това приятно четиво.

"Моят партньор е двуезичен и майчиният му език не ми е сила. Разбирам повечето от това, което казва, но отговорите ми са ограничени. По време на секс той често ми говори мръсно на първия си език. Невероятно секси е, особено когато шепне в ухото ми."

"Той ме притисна до стената в клуба, целуна ме страстно и ми каза какво ще ми направи по-късно. Обикновено е доста срамежлив по отношение на мръсните приказки, така че това беше приятна изненада."

"Изпратих му секси снимка и вместо да отговори по същия начин, той ми изпрати звукозапис на реакцията си (плюс подробно описание на всички неща, които иска да ми направи по-късно)."

"Когато поема контрола в леглото."

"Когато гледаме телевизия, той започва да ми масажира краката без да ме пита."

"Шепнене на мръсотии в ухото ми, докато сме на публично място."

"Партньорът ми си играеше с гърдите ми по време на менструацията ми. получих оргазъм, а спазмите ми отшумяха! Преди не знаех, че това е възможно."

"Момчето, с което се виждам в момента, ме събуди една сутрин, като бавно прокара ръце по цялото ми тяло и промърмори: "Ела да играеш с мен" в ухото ми."

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ
Резултати | Архив
  • inews
  • fitwell
  • jenite
  • sporta