изкуство

Чилийският карикатурист Карло Фердон впечатлява със своите прости, минималистични комикси, които нямат нужда от текст, за да ни накарат да се усмихнем.
Неприятно е да видим героите от детството ни, приличащи на изроди от филми на ужасите. Артистът Фелипе Руи и неговите страшни илюстрации карат косите ни да се изправят.
Днес все повече хора говорят за екологичните проблеми, изменението на климата и необходимостта от опазване на околната среда. Различни художници създават скулптури, инсталации и картини, за да привлекат вниманието към екологичните проблеми. За...
Художничката Голса Голдчини от Италия използва ръцете си като платно, изобразявайки реалистични картини на дланите и пръстите си. Представяме ти 11 страхотни произведения на художничката, които не бихме отмили от ръцете си.
Парижкият татуист Мат Руле притежава неповторим стил, който съчетава реалистични черно-бели изображения с анимация. В галерията можеш да видиш най-добрите му попадения.
Йохан Карлгрън създава нетипично улично изкуство. Той "вандализира" неочаквани кътчета навън със своя pixel art, вдъхновен от филми, игри и съвеременната поп култура.
Художникът Pierrot (Scaf) създава невероятни илюзии с 3D графити, които сякаш ще изскочат от стената. Със сигурност не си очаквал да видиш T-rex зад ъгъла!
Някои фотографи чакат с часове, дни и дори месеци, за да уловят точния момент. Точно това прави и фотографът Ники Колмънт, който в продължение на 5 години прави страхотни снимки на диви животни. През цялото това време той успява да спечели доверието...
Браулио Монтейро е очарован от природата, особено от нощното небе! Той обожава да рисува съзвездия, звезди, тъмнина и животни. Именно затова създава колекция, в която по невероятен начин създава всички тези елементи!
11-годишната японка Ноко живее в Амстердам и обича да прави татуировки. Тя практикува хобито си от 6-годишна. Всичко започва, когато баща ѝ, световноизвестният татуист Гакин, ѝ подарява парче силиконова кожа, за да може тя да практикува.
Drone Awards 2021 представиха най-добрите фотографии, направени с дрон в света. Кадрите са феноменални и гарантирано ще ти вземат ума.
CEWE Photo Award 2021 проведе фотографски конкурс на тема "Нашият свят е красив", за да покаже, че нашата планета е пълна с невероятни места.
НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ
Резултати | Архив
  • inews
  • fitwell
  • jenite
  • sporta