Тези филми на ужасите не са за хора със слаби нерви

26.11.2017, 18:00

Предизвикваме те!

   
 
Тези филми на ужасите не са за хора със слаби нерви
Източник: popsugar

Дойде сезонът на страшните филми и нямаме търпение да ви представим поредната порция, която да изгледате тази есен. Предупреждаваме ви, че тук са подрани най-ужасяващите филми, които някога сте си представяли, че съществуват. Гледането е на собствена отговорност!

The Black Room

1981076popsugar

Новият мечтан дом на влюбена двойка дом се превръща в истински кошмар, когато откриват зъл дух в мазето.

The Devil's Dolls

1981073popsugar

Детектив получава най-лошия случай от живота си, когато се опитва да спре сериен убиец, чиито прокълнати кукли се озовават във възможно най-лошите ръце.

"Капан за сънища” (Dreamcatcher)

1981074popsugar

Ако sci-fi е любимият ти жанр, значи си дошъл на правилното място. Не само, защото целият филм е за извънземно нашествие, но и защото се базира на романа на Стивън Кинг.

Starry Eyes

1981080popsugar

Една амбициозна актриса, страдаща от трихотиломания, играе главна роля във филма, но цената на изгряващата й звезда е много по-висока, отколкото очаква.

Holidays

1981079popsugar

Holidays се състои от осем късометражни филма, посветени на различни празници, режисирани от смесица от неизвестни и утвърдени директори. Може и да вис е струва като пълна бъркотия, но филмът определено ще унищожи досегашното ви възприятие към любимите ти празници.

Honeymoon

1981081popsugar

Роуз Лесли посещава уединена къщичка в гората на медения си месец, но историята завършва със среща с неочаквани посетители.

The Void

1981075popsugar

След като се втурва след ранен мъж в почти празна болница, един полицай се оказва в капана на друго зло.

V/H/S

1981082popsugar

Група крадци се вмъкват в къща и намират пет прокълнати видеокасети. Струва си да гледате за първите два откъса "Аматьорска нощ" и "Втори меден месец".

V/H/S/2

1981071popsugar

Подобно на първият филм в поредицата, V/H/S/ 2 е свързан с един главен разказ за намиране на касети, който се гмурва в пет отделни записа.

Hush

1981078popsugar

Един от най-добрите филми на ужасите от миналата година, Hush проследява глуха писателка в продължение на една нощ, докато е преследвана от маскиран маниак.

Would You Rather

1981077popsugar

Садистичен милиардер принуждава група хора да отговорят на най-трудните въпроси в живота: "Бихте ли предпочели да прережете само окото си с бръснач или да изгорите ръката си с динамит?”.

"Влак до Бусан” (Train to Busan)

1981072popsugar

Ужасяващият клаустрофобичен филм на ужасите се съсредоточава върху баща и дъщеря, които трябва да оцелеят в гръмотевична епидемия на зомбита при продължително пътуване с влак до единствения останал сигурен град в страната.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ
Резултати | Архив
  • inews
  • fitwell
  • jenite
  • sporta