Китайско семейство прекара 6 месеца в тренировки и резултатът е неописуем

03.01.2018, 11:15

Вижте снимки от преди и сега!

   
 
Китайско семейство прекара 6 месеца в тренировки и резултатът е неописуем
Източник: boredpanda.com

Да свалиш килограм не ее особено лесна работа, но 32-годишният фотограф Джеси решава да се вземе в ръце, заедно със своето семейство. Те започват усърдна 6-месечна тренировка и както сами ще видите, резултатите са повече от впечатляващи.

Всичко започва, когато майката на Джеси решава временно да се премести със сина си и бременната му съпруга, за да ѝ помогне по време на първите етапи на майчинството. Джеси използва момента да покани и баща си, за да заздрави връзката между тях.

2018654boredpanda.com

Но бащата донася със себе си и огромния си корем, който се е получил вследствие на прекомерната употреба на алкохол. Тогава Джеси решава, че може да  му помогне и измисля програма за отслабване. Те започват с бързо ходене, което постепенно се превръща в тичане.

2018653boredpanda.com

Не след дълго те започват да ходят на фитнес. Освен това проследяват резултатите, като измерват променящите се тела на всеки 10 дни.

2018656boredpanda.com

Това, което първоначално е планирано да продължи от 10 март до 30 септември, се превръща в начин на живот, а семейството твърди, че ще продължи да се придържа към своя фитнес режим. Джеси обаче казва, че преди всичко най-желаният резултат е баща му да стане уверен човек.

2018652boredpanda.com

2018655boredpanda.com

2018651boredpanda.com

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ
Резултати | Архив
  • inews
  • fitwell
  • jenite
  • sporta