6 секс пози, идеални за партньори с огромна разлика в ръста

30.03.2020, 17:00

Вече нямаш оправдание!

   
 
6 секс пози, идеални за партньори с огромна разлика в ръста
Източник: Pexels

Големите разлики в ръста могат да донесат много неудобства в една връзка. Дори за една обикновена целувка, жената трябва да се повдигне на пръсти или ти да се наведеш. А за секса да не говорим. Той може да се превърне в истинско изпитание.

Затова днес сме решили да те улесним като ти дадем 6 идеи за секс пози, които са идеални за двойки с огромна разлика в ръста!

Обърната ездачка

2222068menshealth.com

Тази поза е изпитана и потвърдена като една от най-подходящите за двойки с голяма разлика във височината. Лежането по гръб извежда тези разлики извън уравнението. Позицията е идеална и за по-надарени мъже, тъй като позволява на жената сама да определи дълбочината на проникване. А и така лесно ще стимулираш G-точката.

Върху масата

2222064menshealth.com

Добре де, всяка една повърхност ще свърши чудесна работа. Проникни в нея, докато тя седи или лежи в края на масата, плота или леглото. Позата работи, защото ви поставя на едно и също ниво и позволява действието лице в лице.

Лъжички

2222066menshealth.com

Официално това е най-мързеливата поза. Но колкото и да е лежерна, тя предоставя лесен достъп до клитора на жената, което никак не е за подценяване!

Един в друг

2222067menshealth.com

Ти сядаш с подвити крака и тя се настанява върху теб. Позата отново ви поставяна приблизително едно и също ниво и предоставя възможност да се гледате лице в лице.

Змия

2222063menshealth.com

Легни над нея, докато тя лежи по корем. Може да поставиш възглавница под таза ѝ, за да подобриш ъгъла на проникване.

Кучешка поза

2222065menshealth.com

Всички знаем как се прави. Да не говорим и за гледката, която никак не е лоша!

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ
Резултати | Архив
  • inews
  • fitwell
  • jenite
  • sporta