5 горещи секс пози, с които да се топлите под завивките

31.03.2020, 17:00

Идеално!

   
 
5 горещи секс пози, с които да се топлите под завивките
Източник: menshealth.com

От утре времето пак се разваля (не, че сме тръгнали да излизаме) и е добре да измислиш начин да се стоплиш. Е, ако не ти се напряга много, ние сме тук, за да помогнем.

Представяме ти няколко секс пози, които да вкараш в редовната практика, за да не умрете от студ с твоята половинка.

Прегръдка

2222248menshealth.com

Това е може би най-интимната поза, за която можем де се сетим. За да изпълниш тази позиция, легни настрани, обърнат към партньорката си. Нека тя увие крак около теб за по-лесно проникване.

Зимна шейна

Така де, вече не е чак толкова студено, че да пишем за шейни, но тази поза не би могла да се опише по друг начин. Застанете в мисионерска поза, но вместо да се движиш по стандартния начин, започни да се плъзгаш по тялото на партньорката си. Наклони бедрата си към нея, за да може да стимулирате клитора, за истинско разгорещяване.

Горещо доги

2222249menshealth.com

Започнете със стандартната поза, след което бавно се смъкнете надолу, така че и двамата да сте легнали по корем, един върху друг с изпънати крака. Това, ако не ви стопли, не знаем кое.

Изотзад

2222247menshealth.com

Така или иначе вече се гушкате. Време е да преминете към същинската част на нещата. Тази поза помага и на двамата партньори да контролират ъгъла на проникване, както и дълбочината. А ръцете остават свободни за още по-голямо забавление.

Горещата седалка

ти сядаш на ръба на леглото или пък на стол. Тя сяда върху те, с гръб и започва да се движи нагоре, надолу и напред. Тя лесно ще контролира ъгъла, извивайки гърба си. Хем гледка имаш, хем забавление.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ
Резултати | Архив
  • inews
  • fitwell
  • jenite
  • sporta