10 грешки, които мъжете допускат, когато свалят жена

06.06.2016, 20:30

И вие сте ги правили

   
 
10 грешки, които мъжете допускат, когато свалят жена
Източник: Profimedia

Не искаме да си признаем, че ни е страх от жените. На практика не ни е страх, страх ни е само, че може да ни отрежат, да ни се присмеят, да ни накарт да се чувстваме жалки. И е така, защото някои от тях вече са го правили и никак не е хубаво. Това обаче става причина и ние постоянно да бъркаме, когато се опитваме да заинтригуваме някоя мадама. Допускаме много грешки, но ето поне 10 от тях.

Защитната реакция

Хем отивате да сваляте една жена, хем ви е страх от "най-лошото" - че ще ви отреже. И развивате различни сценарии в главата си, какво да ѝ кажете, как да ѝ отвърнете, ако ви обиди, опитвате се да сте небрежни, а цялото ви тяло крещи от напрежение. Забравете какво сте чували от "големите свалячи" и бъдете искрени.

На неподходящо място

Нямаме предвид докосване на грешна част от тялото, а свалянето на мадами в тоалетната например. Никоя жена, докато пикочният ѝ мехур ще се пръсне, не желае да стои и да слуша словоизлиянията ви. Във фитнеса също не е добра идея да закачате жените. Опитите ви там са обречени на неуспех. Придържайте се към баровете, там хората ходят, за да се социализират.

Не си мислете, че тя е там заради вас

Много мъже отиват да свалят жени по баровете с мисълта, че жените са там заради тях, защото си търсят мъже, защото си търсят "белята". Подобно отношение ще отблъсне всяка жена. Тя може да е в бара, защото иска да пийне, да потанцува и да се позабавлява.

Прекалено сте пияни

Никога не отивайте да сваляте жена, когато не можете да си кажете името, защото сте се натряскали порядъчно. Каквото и да ѝ говорите в такъв момент, тя ще ви приеме като един пиян неудачник, който влачи думите.

Използвате заучени фрази

Не, не и не на заучените фрази. Знаете ли колко пъти жените са чували, че са ангели, паднали от небето, че имат страшни очи и тяло-трепач. Не искат да чуват това, за тях е знак, че насреща им стои неуверен и непораснал индивид.

Говорите само за себе си

Хубаво, намерили сте жена, която ви слуша. Това не означава, че трябва да ѝ разкажете цялата си житейска история и да слагате "АЗ" в началото на всяко изречение. Не можете? Значи трябва сериозно да поработите върху егото си.

Твърде много време говорите с приятелката ѝ

Ако сте отишли да сваляте една жена, говорете с нея, а не 10 минути да си обменяте смешки с приятелката ѝ, иначе тя недвусмислено ще реши, че сте там заради приятелката, а не заради самата нея.

Прекалено често я пипате

Има хора, които не понасят да ги докосват, особено непознати. Ако за първи път говорите с една жена, не ѝ пускайте ръце. Леко докосване по рамото веднъж може и да я накара да се чувства приятно, но не и ако ръцете ви постоянно шарят по нея, докато ѝ говорите.

Не разбирате веднага дали е свободна

Доста тъпа ситуация е повече от 20 минути да говорите с една мадама, а накрая да се появи гаджето ѝ. Или чак тогава да разберете, че тя си има приятел и изобщо не я интересуват вашите усилия да я впечатлите. 

Концентрирате се върху грешните неща

Всички го правим. Вместо да слушаме какво ни говори жената, ние се чудим какво ли си мисли за нас, как ни гледа, къде е сложила ръцете си и дали ще се съгласи, ако я поканим на среща. Ако я изслушате, може би ще разберете по-добре дали имате шанс с нея, или не. Е, да, трудно е да се изслушват жените, те говорят толкова много, но поне първия път се постарайте да не изпуснете нищо от разговора. После, ако се получат нещата, може да не я слушате до края на живота си.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ
Резултати | Архив
  • inews
  • fitwell
  • jenite
  • sporta