С МКБЧ светът е съвсем различен

19.07.2011, 10:56

Ох, майко!

   
 
С МКБЧ светът е съвсем различен

Не се чудете. МКБЧ е българското название на MILF или за да е съвсем ясно - Mom I'd Like to Fuck. Терминът оживя благодарение на комедията от 1999 г. "Американски пай", където майката на Стифлър олицетворяваше всички младежки секс-мечти. Оттогава МКБЧ стана изключително популярен термин по целия свят. В началото по-зрелите дами бяха обзети от неясно възмущение. Но после то премина в задоволство.

Много мъже, поели на мисия към МКБЧ, обаче забравят нещо много важно - тези дами са на първо място майки и чак след това всичко останало. Точно това припомнят от AskMen, посочвайки някои важни неща, с които трябва да се съобразявате, ако сте решили, че МКБЧ е вашата любима жена.

Търпението му е майката

Едно от нещата, с които МКБЧ не разполага прекомерно, е свободно време. Между работата и грижите за децата, социалният ѝ календар постепенно се е смалил и е станал почти непробиваем. Така че - бъдете много търпеливи. И не очаквайте избраницата ви да е свободна за три вечери в седмицата.

Превърнете се в майстор

Мъжете обичат да се справят с проблеми и да поправят разни неща. А знаем, че дом, в който баща по една или друга причина няма, е най-благоприятна почва за малки досадни проблемчета, с които жените, ако могат да избират, няма да се занимават. Може и да не сте голям Сръчко, но със сигурност ще успеете да преместите мебелите, да ѝ свалите нова антивирусна програма за компютъра или да оправите кабелите на уредбата.

Ако предпазва децата си от вас, има право

Ето ви една брутална статистика: децата, живеещи в една къща с небиологичен баща, стават жертва на сексуално, физическо или емоционално насилие 11 пъти повече от другите деца. Освен това, криминалисти твърдят, че голяма част от педофилите първо се свързват с майките. Така че спрете да се чудите защо вашата МКБЧ се превръща в истинска орлица, когато ви види в близост до децата ѝ. Ако заслужавате, постепенно ще спечелите доверието ѝ.

МКБЧ обикновено има финансови проблеми

Освен ако бащата на децата ѝ не се казва Доналд Тръмп, вашата избраница почти сигурно има финансови проблеми. Дори и да има добра работа, най-вероятно повишение скоро няма да получи. За съжаление, много работодатели забавят израстването на работещите майки, тъй като те не са от служителите, които са склонни да се посветят единствено и само на работата си. Всичко това трябва да ви навежда на мисълта, че предложението за луксозна екскурзия най-много да я натъжи, освен ако вие самият не платите целите разноски. По-скоро се поставете на нейно място и изберете домашната вечеря.

Бъдете грижовен баща

Ако самият вие имате деца, МКБЧ ще погледне на вас със съвсем друго око. Особено ако сте грижовен и се справяте добре със задълженията си. Жените много добре виждат разликата между мъж, който просто плаща издръжка и мъж, който обича децата и се грижи за тях. И ако види у вас нужните качества, тя ще бъде по-спокойна и ще се отнася с много по-голямо доверие.

Платете ѝ за детегледачка

Всеки път, в който една жена с малко дете излезе за работа, това ѝ струва 25-30 лв. на ден. Освен че този факт я натоварва психически, той я спира и да излиза на срещи. Ако наистина искате да ѝ подарите повече свободно време, което да прекарва с вас, можете да започнете да плащате на детегледачката.

И за финал ще ви издадем една наглед странна, но проверена истина. Наблюдавайте как вашата МКБЧ се грижи за децата си и ще разберете как ще се отнася и с вас самия.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ