Дълбокият плътен глас възбужда жените

26.09.2011, 12:52

   
 
Дълбокият плътен глас възбужда жените

Има си причина жените толкова да харесват Бари Уайт. И повярвайте това не се дължи на пъстрите му костюми или зашеметяващата му прическа, с които е бил известен през 70-те. Целият му чар, който разтапя дамите, се крие в неговия дълбок плътен глас.

Добрата новина е, че всеки мъж, дори да не притежава същия глас, може да използва неговите трикове, за да възбуди една жена. Не сме си го измислили, точно това се казва в наскоро проведено изследване, цитирано в Men's Health.

Оказва се, че жените изпитват силно влечение към дълбоките мъжки гласове, дори и мъжът да не пее, а просто да говори. Дамите дори запомнят по-лесно различни предмети ако са представени с такъв дълбок глас. Което пък е доста често използван трик в рекламите.

От изследването става ясно, че жените са доста склонни да изберат за свой партньор мъж, който умее да използва гласа си по този начин. Причината е, че дълбокият плътен глас е показател за превъзходството на мъжа.

Затова при следващата свалка с готина мадама не се колебайте да пуснете в действие "Бари Уайт"  гласа си, особено когато се стигне до сексуалните приключения. Все пак не прекалявайте, особено ако гласът ви е далеч от плътен и дълбок, защото това може да ви накара да звучите като смешник. Ако обаче дамата ви отговори повишавайки глас, то тя непременно ви харесва. Това е установило пък друго проучване, проведено във Великобритания по-рано тази година.

В такъв случай сигурно семейните скандали не са нищо повече от изблик на страстни чувства между мъжа и жената, понякога с още по-страстни или страшни последствия.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ