Сексапилен нокаут с Ариани Селесте  9 Виж всички снимки

02.12.2011, 11:01

Падаме с кеф

   
 

Знаете ли защо обичаме бойните спортове? От една страна, защото боят при мъжете е някак си генетично заложен, но има и една друга причина. Ринг момичетата, които показват табелките с рундовете, направо не само ни разбъркват мислите, но и тотално ни парализират. Тези момичета са просто вълшебни и рязко контрастират на бойците, които се размятат в ринга. Всъщност и без контраста бихме ги обичали.

Съществува точно определено ринг момиче обаче, което е едни гърди пред останалите. Поне за тази година. Тя се казва Ариани Селесте и стана ринг момиче на 2011 г. на тазгодишните световни ММА награди, а новината разбрахме от задъханите колеги-ценители на женската красота от Sporta.

Както сами можете да се убедите, Ариани е разкошна и това не се дължи само на името ѝ, което ни навява мисли за безкрайни литри бира. Не, сексапилът ѝ ни удря навсякъде и направо спира жизнените ни процеси.

А сега малко биография. През месец ноември прелестната Ариани навърши 26 години. Родена е в Невада, но ние не бихме я нарекли американка, тъй като в кръвта ѝ има примеси от Мексико и Филипините, благодарение на които очите ѝ казват толкова много неща.

Още от малка Ариани се запалва по танците и гимнастиката и така развива хармонично тялото си. На 15 години вече е модел, а в колежа специализира фитнес мениджмънт.

Кариерата ѝ изхвърча нагоре, когато през 2006 г. е поканена за ринг момиче в клетката на UFC. Оттогава до днес Ариани краси кървавата арена и разпалва сърцата и мозъците на ММА феновете.

Освен че се появява в сайта Div.bg, Селесте е украсявала кориците на Playboy, FHM, Maxim и др. Любимите ѝ неща са черен шоколад, суши, риба, манго, ананас, филми, плажове, пеене, танцуване, пилатес, кик бокс, муай тай, кучета и семейството ѝ. С две думи: просто перфектна. В галерията сме приложили още неоспорими доказателства.

Честитим титлата на Ариани и ѝ обещаваме да въздишаме по съвършените ѝ форми докато не достигнем пенсионна възраст (което си е направо цял живот).

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ