Можеш ли да си само приятел с жена

   
 
Можеш ли да си само приятел с жена
Източник: Flickr.com/Katie Tegtmeyer

Вие сте истински приятелчета, то е ясно. Ходите заедно навсякъде, звъните си посред нощ за глупости, говорите си с някакви нелепи и лигави прякори. Гледате съмнителни филми с Хю Грант, на теб ти се повдига от тях, но си траеш, защото знаеш, че ако се обадиш, ще нараниш чувствата ѝ. Когато тя има нужда от нещо, ти на часа лъсваш в блестящите си доспехи и завързваш белия кон за пожарния кран – винаги си насреща, за да ѝ помогнеш. Слушаш всичките ѝ приказки за разни мъже от списанията и филмите, тя ти разказва разпалено колко са готини, как това били истински мъже и колко жалко е това, че повечето от тях се оказват гейове, а ти през цялото време си мислиш за снощния мач, но си мълчиш. Всичко е чудесно, вие сте първи дружки и това може да продължава докато свят светува или по-дълго. Само че :

Ти имаш чувства към нея

Ти си привлечен от нея

Ти искаш да спиш с нея

Най-странното в цялата работа е, че тя много добре го знае. Все пак не пада от Марс и няма диня вместо глава. Знае го и колкото и да не ти се вярва, това страшно много ѝ харесва. Всички жени обичат да имат такъв мъж около себе си, и знаеш ли още какво – тe нарича тези мъже "резерва". Жените обичат да имат резерви. Никога не се знае какво може да се обърка в бъдеще, може лустросаният латино тип да не се появи, може никой от хубавците от списанията да не изправи резбата и тогава може да ѝ се наложи да опре до теб. Възможно е също и тя да има нещо към теб, но това не предполага никакви действия от нейна страна, вие сте приятелчета, ти си винаги на една жица разстояние, помагаш емоционално и физически, когато има нужда. Ти си сигурнa работа, няма да избягаш никъде. Вие на практика сте нещо като двойка, само дето не ѝ се налага да си измисля оправдания, за да ти отказва секс. Тя получава всичко, което ѝ е нужно, и през ум не ѝ минава да променя нещата. Не се замисля, че при теб може да не е така, а ти си траеш и:

Имаш чувства към нея

Привлечен си от нея

Искаш да спиш с нея

Ти не можеш да си просто приятел с нея, защото си мъж. Имаш достатъчно приятели, с които може да правиш истинските неща от приятелството: да говориш за жени с тях, да ходите на бар и да не помните как сте се прибрали, да се псувате, без да има разплакани, да се удряте по рамото, когато имате нужда... такива мъжки неща. С нея обаче не можеш да правиш това и участваш в маскарада, само защото искаш той най-накрая да приключи и нещата да станат такива, каквито трябва да са. Това може и да стане, защото е възможно и тя да няма нищо против, но никога няма да разбереш, ако играеш по нейните правила. Защо винаги красивите жени имат най-добри приятели – защото там все има някой, които да чака на опашката. Защо непривлекателни, пухкави мъже с пищящи гласчета имат много приятелки - защото чакат някоя да свали гарда и те да атакуват (или защото и те обичат да гледат гореспоменатите списания, но хич не са разочаровани от предпочитанията на мъже в тях). Но ти, приятелче, не си такъв, ти искаш своето, защото:

Имаш чувства към нея

Привлечен си от нея

Искаш да спиш с нея

Положението е такова и няма да се промени. Колкото по-бързо свалиш картите, обясниш как стоят нещата и започнеш да действаш като мъж, а не като приятелка, толкова по-добре за теб. Тази агония ще приключи, ти или ще си се сдобил със истинска среща, или тя ще трябва да си търси нова приятелка. На теб може да ти бъде кофти за известно време, но много скоро след това ще намериш ново момиче и, повярвай, скоро:

Ще имаш чувства към нея

Ще си привлечен от нея

Ще искаш да спиш с нея

Нещата стоят така и всички го знаем, но този път имаме и видео материал, за да го докажем. Просто виж видеото:

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
КОМЕНТАРИ 1
Подреди по: Най-нови | Най-стари

от Iva Ilianova | 15.12.2011 | 16:21
1 много сте прави...статията ви е в 10-та...Браво г-н Христов!
НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ
Резултати | Архив
  • inews
  • fitwell
  • jenite
  • sporta