Защо жените симулират оргазъм?

01.11.2021, 09:00

Ах, тези подли жени...

   
 
Защо жените симулират оргазъм?

Понякога жените могат да бъдат много подли и умело да ни заблудят. Голяма част от тях симулират оргазъм през 90% от времето. Този навик е изключително вреден за сексуалната ви връзка и незабавно трябва да бъда спрян.

Но защо жените се преструват, че са получили оргазъм?

Много от жените не могат да свършат от самото проникване. Те имат нужда от стимулация на клитора, за да достигнат върховния момент.

Почти винаги липсата на предварителна любовна игра е причина за ниската възбуда на жената и това и пречи да достигне оргазъм.

От време на време причината си е чист мързел, но затова само дамите са си виновни.

1868215

Много дами споделят, че мъжете им просто не ги бива и не знаят как да подходят, за да ги накарат да свършат. Тук няколко сериозни разговора биха свършили чудесна работа, защото все пак никой не чете мисли...

В моментa, в който жените усещат, че просто няма да го бъде, предпочитат да го "изиграят", за да не наранят чувствата на партньора си.

Но не осъзнават, че в повечето случаи мъжете се досещат какво става и това накърнява самочувствието им и ги кара да се чувстват непълноценни любовници.

Престореният оргазъм винаги може да се познае по преувеличените звуци, които дамата издава. Абе, ако сте гледали достатъчно филми за възрастни ще се досетите кое нейно действие е фалшиво и кое не е.

Ако хванеш партньорката си в крачка не се депресирай, а поговори с нея. Накарай я да ти предложи какво да промениш в действията си, за да я накараш да се наслади максимално на сексуалното преживяване. Не забравяй, че в много от случаите оргазмът е труден за постигане от страна на жените и това е извън техния контрол. Точно тук идва твоята роля, така че не се притеснявай да задаваш въпроси и да изпробваш различни неща.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ