Поредна порция от предложения за страшни филми

20.09.2019, 09:00

Навън става все по-мрачно и студено и е време за ужаси!

   
 
Поредна порция от предложения за страшни филми
Източник: popsugar

От психарски истории до кървища и борба за оцеляване, подбрахме за теб брутално страшни филми, кито да гледаш в есенните вечери. Гледай обаче да не си сам.

The Perfection

2183854popsugar

Надарените цигуларки Шарлът (Алисън Уилямс) и Лизи (Логан Браунинг) са влюбени една в друга. Но след като разкриват споделени помежду им травми, линията между съвършенството и психозата се слива в зловеща мания.

1922

2183855popsugar

Тази напрегната, обезпокоителна адаптация на Стивън Кинг показва Томас Джейн като земеделски стопанин, който убеждава сина си (Дилън Шмид) да му помогне да убият собствената си майка (Моли Паркър) през 1922 г. За съжаление техният избор продължава да ги преследва, дълго след като тя си отива от този свят.

Gerald's Game

2183856popsugar

Трилърът е базиран на романа на Кинг от 1992 г. за жена (Карла Гугино), чийто съпруг (Брус Гринууд) неочаквано умира, след като я връзва с белезници в леглото в опит да подправи брака им, оставяйки я в капан в отдалечената им езерна къща. Измъчена от видения за минала травма и мъртвия й съпруг (и това, което прилича на бясно куче), тя трябва да се бори за живота и здравия си разум.

Here Alone

2183853popsugar

Сюжетът следва жена на име Ан (Луси Уолтърс),която се опитва да оцелее сама сред дивата природа на щата Ню Йорк, след като бяга от огнище на мистериозен вирус, който превръща заразените в зомбита  28 дни по-късно.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ
Резултати | Архив
  • inews
  • fitwell
  • jenite
  • sporta