Крис Хемсуърт се завръща в Extraction 2 с официална дата

24.01.2023, 10:00

Нетърпеливи сме!

   
 
Крис Хемсуърт се завръща в Extraction 2 с официална дата
Източник: imdb.com

След дълго чакане вече стана ясно кога ще излезе филма Extraction 2.

Последната поява на героя Тайлър Рейк на Хемсуърт беше в края на първия филм Extraction, когато той бе на косъм от смъртта след завършване на мисия. Това обаче очевидно не беше краят на Рейк, тъй като щще го видим в нова мисия. В Extraction 2 екшън героят на Крис Хемсуърт е натоварен със задачата да освободи семейството на грузински гангстер. Въпреки че това звучи като повторение на първата част, Крис Хемсуърт е категоричен, че продължението ще бъде много по-впечатляващо от първото.

Първият филм излезе през април 2020 г., точно в началото на пандемията, така че чакането за продължението на Крис Хемсуърт не би трябвало да е голяма изненада. Netflix обаче най-накрая потвърди, че Extraction 2 ще излезе на 16 юни 2023 г. Продължението обещава още повече екшън от оригиналния филм.

Филмите на Крис Хемсуърт доказаха, че той може да играе добре както в екшън, така и в комедийни роли. Това бе доказано от феноменалното му представяне в ролята на Тор в кинематографичната вселена на Marvel. Въпреки това, със завръщането на Хемсуърт към Extraction 2, той успява да превърне Тайлър Рейкс в класически екшън герой, който застава рамо до рамо с ннякои от най-великите екшън персонажи.


   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ