Ето как биха изглеждали скелетите на анимационните герои  8 Виж всички снимки

05.04.2021, 13:00

Това ще ти се иска да не си ги видял!

   
 
<p><span>Анимационните герои винаги са ни озадачавали с нестандартната си физиология. Дори и да приличат на хора, те нокга не са били в съвсем човешка форма. Артистът </span><span>Luís Rogério <span style="background-image: url(../img/wline.gif);">Faria</span> Rosa от Бразилия, задоволява любопитството ни, като създава скелетни изображения на 11 известни анимационни герои. Използвайки <span style="background-image: url(../img/wline.gif);">Photoshop</span>, той променя и редактира човешки скелети, така че те да отговарят на формата на дадения герой.</span></p>

Анимационните герои винаги са ни озадачавали с нестандартната си физиология. Дори и да приличат на хора, те нокга не са били в съвсем човешка форма. Артистът Luís Rogério Faria Rosa от Бразилия, задоволява любопитството ни, като създава скелетни изображения на 11 известни анимационни герои. Използвайки Photoshop, той променя и редактира човешки скелети, така че те да отговарят на формата на дадения герой.

Източник: luisrogeriop

Анимационните герои винаги са ни озадачавали с нестандартната си физиология. Дори и да приличат на хора, те нокга не са били в съвсем човешка форма. Артистът Luís Rogério Faria Rosa от Бразилия, задоволява любопитството ни, като създава скелетни изображения на 11 известни анимационни герои. Използвайки Photoshop, той променя и редактира човешки скелети, така че те да отговарят на формата на дадения герой.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ
Резултати | Архив
  • inews
  • fitwell
  • jenite
  • sporta