Авторът на "Game of Thrones" ще направи филмова адаптация по една от по-старите си книги

25.05.2018, 12:00

Хората обаче все още го чакат да завърши проклетата поредица "Ice and Fire"

   
 
Авторът на "Game of Thrones" ще направи филмова адаптация по една от по-старите си книги

Джордж Р. Р. Мартин, авторът на Game of Thrones, разработва една от по-старите си истории, The Ice Dragon (първоначално публикувана през 1979 г.), в анимационен филм в партньорство с Warner Bros.

За разлика от скандалните съжюти, с които зрителите и читателите на Game of Thrones асоциират Джордж Р. Р. Мартин, този път става въпрос за илюстрирана детска книга, проследяваща приключенията на младо момиче на име Адара.

В книжката Адара се сприятелява с леден дракон (от тук и името на книгата) след смъртта на майка си. Драконът, принципно страховито същество, започва да помага по неочаквани начини на девойчето в името на тяхното приятелство. 

2062416

Светът в The Ice Dragon, който е различен от този в The Ice Dragon, ще бъде пресъздаден като пълнометражен филм. Негов продуцент ще е самият Джордж Р. Р. Мартин, който вече има опит с продукцията около Game of Thrones и който този път - вместо с HBO - ще работи в партньорство с Warner Bros. За сега не е обявен краен срок за продукцията. 

Хората обаче все още чакат Мартин да завърши проклетата поредица Ice and Fire, забавянето на която се дължи на редицата проекти, с които се е ангажирал.

2062417

 

 

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ