 
                    
                    
                С настъпването на горещите дни сладоледът си става направо задължителен. Не е изненада, че индустрията за този незаменим десерт продава всяка година милиарди галони сладолед, разпределяйки ги из между хранителни магазини, ресторанти и други по-специализирани местенца. Когато настъпи лятото обаче, идва и най-същественият въпрос - колко сте склонни да платите за сладолед?
Всъщност отговорът може да ви остави с увиснало чене. Ако някой път се намирате в Ню Йорк и завиете по East 60th Street, пред вас ще се открие ресторант с име Serendipity 3. Влизайки вътре и отваряйки менюто, ще попаднете на истинско произведение на изкуството - Frozen Haute Chocolate Ice Cream. Трюфели, шоколад и 5 грама от 24-карата злато. С цена от 25,000 долара, тази вкусотия оглавява книгата на Гинес за най-скъп сладолед... очевидно.
Другото основно творение на Serendipity 3 съдържа толкова екзотични съставки в себе си, че ви трябва предизвестие от 48 часа, ако искате да го опитате за втрещяващите 1000 щатски долара. Носещ името Golden Opulence Sundae, той също така е посипан с ядливо злато, така че дори сте на сметка, ако го предпочетете пред миналото предложение.
 Браузърът ви не се поддържа повече. Моля, преминете на модерен браузър.
 
        	Браузърът ви не се поддържа повече. Моля, преминете на модерен браузър. 
		 
                 
	
 
             
					 
                             
                             
                            


