Четирима мъже жертви на насилие разказват истории, на които никой не иска да повярва

01.11.2020, 10:00

А трябва!

   
 
Четирима мъже жертви на насилие разказват истории, на които никой не иска да повярва

Свикнали сме да виждаме мъжете по-скоро като насилници, отколкото жертви. Но такива неща се случват и много мъже по света страдат от сексуално и физическо насилие. Най-смелите от тях разказват историите си в Интернет!

Тя ме подлагаше основно на психологическо насилие, но също така ме е удряла няколко пъти и ме е замеряла с различни предмети. Преди си мълчах, но когато се разделихме преди няколко месеца, разказах всичко. Казах на приятелите си и те ме разбраха и споделиха, че винаги са виждали някаква тъмна страна у нея. Да споделя на семейството ми беше много по-трудно. Те бяха убедени, че тя е идеалното момиче за мен. Тя се държеше като ангел пред останалите членове на семейството.

***

Когато бях тийнейджър, 20-годишна шофьорка на автобус ме изнасили. Тя седна до мен, пъхна ръце в панталона ми, прошепна ми груби неща и ме накара да обещая, че никога няма да кажа на никого. Казах на учителя си, който сви рамене и не ми повярва, защото бях проблемно хлапе. Не казах на никого, това продължи месеци наред и през цялото време се чувствах отвратително.

***

Би ме по главата 3 дни подред. Мисля, че дори ми счупи черепа, защото след това изпитвах болка в продължение на няколко месеца. Продължаваше да ме удря все повече и повече, беше безмилостна. Молих я да спре. Буквално коленичих и я умолявах да спре да ме удря. Тя ме ритна с двата крака и аз полетях през стъклената врата на душа. Имайте предвид, че аз съм с глава по-висок от нея и с над 20 кг по-тежък.

***

Аз съм висок пич с арабски корени и спортист. С такъв фон се страхувах, че може да бъда съден за нещо, например за наркотици. Затова инсталирах камери в къщата си, така че в случай на нещо да остана невинен. Излизах с дребна блондинка. Първоначално всичко беше наред, но с течение на времето тя започна да ме бие уж на шега. Нищо болезнено, сладки шамари по ръката. След това тя се опита да ме ритне в топките и да ми удари шамар в лицето.

Веднъж се върнах от пътуване и тя ме нападна, обвинявайки ме в изневяра като ме удари в лицето. Отидох в стаята си, заключих вратата и се обадих в полицията. Досещате се, че тя е казала на полицията, че съм я ударил, защото ми отказвала секс. Полицаят излезе и каза, че съм арестуван за домашно насилие и го попитах дали би искал да гледа видео на инцидента в 4K със звук и от всички страни. Спечелих процеса.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ
Резултати | Архив
  • inews
  • fitwell
  • jenite
  • sporta